Anasayfa Haber Prey, Alternatif Bir Gelecekte Geçecek

Prey, Alternatif Bir Gelecekte Geçecek

Prey için yayınlanan yeni video, oyun dünyasıyla ilgili pek çok soruyu cevaplıyor.

Arkane Studios tarafından yapımı devam eden ve Bethesda tarafından çıkarılacak olan Prey, alternatif bir gelecekte geçecek. Bethesda tarafından yayınlanan yeni animasyon fragmanda, oyun dünyasında olup bitenler hakkında detaylı bilgi veriliyor.

Bu videoda anlatılanlara göre, Sovyetler tarafından 1960’larda fırlatılan gelişmiş bir uydu, kimliği belirsiz yabancı organizmalar tarafından ele geçiriliyor. Sovyetler bir süre sonra Amerika ile bu tehdit konusunda işbirliği yapmaya karar veriyorlar.

Bu esnada ABD başkanı olan Kennedy, kendisine yapılan suikastı sağ atlatmayı başarıyor. Geçirdiği ölüm tehlikesinden sonra daha kararlı bir politika sergileyen Kennedy, ortak uzay programına el koyarak Sovyet uydusunun etrafına bir uzay istasyonu kurduruyor.

Ancak bu uzay istasyonu da yabancı organizmalar tarafından ele geçirilince, konu 2030’lara kadar örtbas ediliyor. Bu dönemde dev TranStar şirketi tarafından devralınan proje, Talos 1 uzay istasyonunun kurulmasıyla tekrar başlıyor. Bu istasyonda Typhon adı verilen yabancı organizmalar üzerinde çalışmalar tekrar başlıyor ve elde edilen bilgilerle insan biyolojisinde devrimsel değişiklikler yapılacak seviyeye ulaşılıyor.