Anasayfa Haber Mass Effect: Andromeda İçin Yeni Video

Mass Effect: Andromeda İçin Yeni Video

Bioware, N7 gününü kutlamak için yeni bir Trailer yayınladı ve “Mass Effect: Andromeda” ile ilgili çok sayıda yeni bilgi paylaştı.

“Mass Effect” fanatikleri için 7 Kasım bir bayram günü demek. Oyunun geliştiricisi Bioware, bu tarihte bilim kurgu serisini “N7 Day” kapsamında kutluyor. Bu yıl da elbette serinin bir sonraki oyunu olan “Mass Effect:Andromeda”ya ağırlık verildi. Oyun stüdyosu N7 gününü kutlamak için taze bir Trailer yayınladı. Trailer’da oyun içi oynanış yok, ancak oyunun hikayesine ışık tutması açısından önemli. İki dakikalık videoda oyunun kahramanının Hyperion uzay gemisiyle pek de misafirperver olmayan bir gezegene nasıl çakıldığına tanık olabiliyorsunuz.

Hikayeyle ilgili ayrıntılar

Oyun içi videosu izlemek isteyenlerin 1 Aralık 2016 tarihine kadar sabretmeleri gerekiyor, zira Bioware bu tarihteki “The Game Awards 2016”da yeni bir Gameplay Trailer’i yayınlayacak. Oyunun resmi web sitesinde geliştirici, oyunun konusuyla ilgili diğer ayrıntılara yer veriyor. Andromeda Initiative’in videosundan, oyunun zaman olarak Mass Effect 3”ten 600 yıl sonra geçtiğini ve 2185 yılında başladığını görebiliyoruz. Oyuncular, Hyperion ve iki diğer gemiyle birlikte eski galaksinin halkı için yeni bir yuva bulmak üzere yola çıkıyorlar.

Beta için kayıt

Oyunun çıkışı için sabırsızlananlar şimdiden kapalı multiplayer beta için kayıt olabilirler. Oyunun betası sadece PS4 ve Xbox One’da gerçekleşecek. Beta için başlangıç tarihi henüz belli değil.