Anasayfa Haber Bülten Guinness World Records Gamer’s Edition Yayınlandı

Guinness World Records Gamer’s Edition Yayınlandı

Guinness World Records Gamer’s Edition kitabı “Oyun Rekorları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey” duyurusuyla satışa sunuldu.

Guiness Dünya Rekorları üzerinde sayısız ilginç bilgi yer alır ve bu rekorlar yenileri kırıldıkça ansiklopedik bilgi kaynağı güncellenir. Gamer’s Edition ise özellikle bilgisayar oyunları için hazırlanmış, özel bir rekorlar kitabı. Özellikle ilginç bilgileri merak edenler için şaşırtıcı gerçekleri bir araya getiriyor.

Basın Bülteninden:

Tüm dünyada 5 milyondan fazla satan Guinness World Records Gamer’s Edition Türkçe çevirisiyle Türkiye’de.

En yeni kayıtlar, en havalı yıldızlar ve en sevilen oyunlarla oyunseverler için hazırlandı. İnanılmaz istatistikler, heyecanlı gerçekler, akıl almaz rekorlar, ilham verici hikâyeler, ödüller, röportajlar, oyun dünyasındaki teknolojik gelişmeler ve göz kamaştıran fotoğraflar şimdi bir arada.

Sevilen oyunlar arasındaki Mario, Overwatch, FIFA, WWE, Tekken, Street Fighter ve Rocket League’e dair inanılmaz rekor kayıtları, özel süper kahraman bölümü ve 2016’nın en büyük başarısı, oyun tarihine damgasını vuran Pokémon GO hikâyeleri bu kitapta.

Dünyanın en uzun süren eSport organizasyonunun perde arkasına geçin; YouTube yıldızlarını yakından tanıyın.

Guinness World Records Gamer’s Edition

Emre Yavuz’un çevirmenliğini, LEVEL dergisi editörü ve Bilgi Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Ertuğrul Süngü’nün editörlüğünü üstlendiği bu sayı, Guinness World Records Gamer’s Edition’un Türkiye’deki ilk sayısı.

Editör’ün kitap ile ilgili kişisel bir paylaşımını da sizlere sunuyoruz:

“Bir ay gibi kısa bir sürede elimizden geldiğince, onlarca defa “doğrulama” yaparak kitabımızı sonlandırdık. Kitabı alanlar, ne kadar çok bilgi doğrulamak için Google’da gezindiğimizi zaten kısa sürede anlayacaklardır. “Tek bir oyun koluyla, aynı anda üç farklı Mario oyununu bitirdi!” Çok garip gelebilir ama gerçek.

Oyun mecrasının giderek büyüdüğünün bir diğer kanıtı olan bu güzide kitabı, umarım keyif ve ilgiyle okursunuz.”

Yayınevi : BETA kids
Yazarı : –
Çeviri : Emre Yavuz
Türkçe Editörü : Ertuğrul Süngü, Sima Özkan
Ebat : 19 x 26,5 cm
ISBN : 978-605-333-918-2
Barkod : 9786053339182
Yayın Tarihi : Eylül 2017
Sayfa Sayısı : 216
Kapak : Kuşe Kapak
Baskı : Renkli
Kâğıt : Mat Kuşe
KDV : %8
Fiyatı : 39,50 TL
Guinness World Records Gamer’s Edition