Anasayfa Haber Metal Gear Survive Açık Beta Ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Metal Gear Survive Açık Beta Ve Çıkış Tarihleri Belli Oldu

Konami, Metal Gear Survive’ın tek kişilik oynanış görüntülerini de yayınladı.

Konami’nin sevilen Metal Gear serisine, Hideo Kojima’nın ayrılışının ardından Survive isimli yeni oyun ile devam ediliyor. Konami’nin yaptığı duyuruyla oyunun açık betaya gireceği ortaya çıkarken, oyunun piyasaya çıkış tarihi de belli oldu.

18 – 21 Ocak 2018 tarihleri arasında açık beta sürecine girecek olan oyun, kooperatif modda oynanabilecek. Yalnızca PS4 ve Xbox One oyuncularına açılacak olan betaya katılanlardan oyunu satın alanlara hediyeler de verilecek. Oyunun çıkış tarihi ise 20 Şubat 2018 olarak belirlenmiş. Survive, PlayStation 4 ve Xbox One’ın yanı sıra Steam aracılığıyla PC platformunda da yerini alacak.

Metal Gear Survive, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’un kaldığı yerden devam edecek. Bir solucan deliği tarafından çekilen oyuncular, kendilerini biyolojik tehlikelerin ve düşmanların bulunduğu bir dünyada bulacaklar. Hayatta kalmanın ve eve dönüşün hedeflendiği hikayede sadece yaratıklara karşı savaşılmayacak. Aynı zamanda yemek, su ve diğer kaynaklar için keşif yapmak gerekecek.