Anasayfa Haber Overwatch 2 Yaşına Basıyor

Overwatch 2 Yaşına Basıyor

Overwatch’un yıldönümü kutlaması için çok sayıda kozmetik içerik yayınlanacak.

Blizzard’ın ilk FPS oyunu Overwatch, 2. yaşını deviriyor. Oldukça büyük başarı elde eden oyun, 24 Mayıs 2016 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Blizzard’ın ilk defa Diablo – StarCraft – WarCraft üçlüsünün dışına çıktığı oyun olan Overwatch, şirketin farklı türlerde de oyun yapabileceğini ispatladı.

Blizzard pek çok oyununda olduğu gibi Overwatch’ta da yıldönümü kutlaması yapıyor. Overwatch Anniversary 2018 adındaki etkinlikte, eski etkinliklere özel olarak hazırlanıp sonra mağazadan kaldırılan kostümler yeniden açılacak. Böylece oyuncular geçmişte kaçırdıkları kostümleri satın alabilecekler.

Etkinlikle birlikte eski kostümlerin yanı sıra 50 farklı kozmetik içerik de eklenecek. Oyuna Petra adında bir Deathmatch haritası dahil edilirken, diğer modlarda da kısa süreli değişiklikler yapılacak. Overwatch Anniversary etkinliğinde giriş yapan oyunculara ise bir tane Legendary Anniversary Lootbox hediye edilecek.

22 Mayıs’ta başlayacak olan etkinlik, 11 Haziran’da sona erecek. 25 – 28 Mayıs tarihleri arasında ise Overwatch isteyen herkes tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek.