Anasayfa Haber Bülten Destiny 2: Forsaken Çıkış Tarihi Açıklandı

Destiny 2: Forsaken Çıkış Tarihi Açıklandı

Bungie, High Moon Studios ve Activision, Destiny 2: Forsaken’ın, tüm dünyada 4 Eylül 2018’de çıkacağını duyurdu.

Destiny 2: Forsaken PlayStation4, Xbox One, Xbox One X ve PC için indirilebilir olacak. PC versiyonu Battle.net üzerinden erişilebilir olacak.

Forsaken, oyuncuları Güneş Sistemimizin vahşi sınırlarına doğru epik bir yolculuğa çıkarıyor. Keşfedilecek iki yeni varış noktası ve yeni silahlar, zırhlar ve süper suitler ile bu büyük eklenti ile Destiny 2’nin keyfini artıracak.

Forsaken ayrıca Gambit adı verilen yepyeni bir rekabetçi ve iş birliğine dayalı oyun sonu etkinliğine de sahip. Destiny için bir ilk olan Gambit, hem PvE, hem de PvP deneyimlerini epik bir savaşta birleştiren yeni, hibrit bir 4v4 modu. Bu yeni mod 12-14 Haziran 2018’de Los Angeles Convention Center’daki Electronic Entertainment Expo (E3)’da da oynanabilir olacak.

Destiny 2: Forsaken,4 Ekim’de tüm dünyada oynanabilir olacak. Lansmanda PlayStation oyuncuları zamanlanmış özel içeriğe erişecek. Destiny 2: Forsaken’in lansmanında, daha önce piyasaya sürülen Destiny 2 özel içerikleri de tüm platformlar için kullanıma sunulacak.