Anasayfa Haber Kingdom Come: From The Ashes İçin Yeni Video Yayınlandı

Kingdom Come: From The Ashes İçin Yeni Video Yayınlandı

Yeni videoda DLC’nin oyuna getireceği oynanış değişikliklerinden bahsediliyor.

Kingdom Come: Deliverance’ın From The Ashes içerik paketi bu haftanın başında duyurulmuştu. Geliştirici Warhorse, bu içerik paketinin bir köy inşaatı mekaniği içereceğini belirtmişti. Yeni bir video ile bu mekaniğin nasıl çalışacağı gösteriliyor.

Ana göreve entegre edilecek olan yeni DLC, inşa edilen köyden gelir elde etmenizi sağlayacak. Oyunda odunu, çimentoyu, malayı alıp ev inşa etmeyeceğiz. Yapacağımız şey kaynakların yönetimi olacak.

Köy bizim emirlerimize göre şekillenirken, yapılan binalar kâr veya zarar edecek. Biz de bu kâr ve zarardan payımıza düşeni alacağız. Eğer işler sürekli bir şekilde kötü giderse, köy elimizden alınacak.

From The Ashes ile inşa ettiğimiz köy, karakterimizin oyunda başka yerde bulunmayan kaynaklara da erişmesine imkan sağlayacak. Örneğin ahır yaptırdığımızda, bu ahırdan hiçbir yerde bulunmayan atları satın alabileceğiz.

Videoda Warhorse’un bu DLC’deki detaylara bir hayli özen gösterdiği anlaşılıyor. Bakalım oyuncular köy inşa etme konusuna sıcak bakacaklar mı.