Anasayfa Haber Gabe Newell, Dota 2 İçin Seslendirme Yaptı

Gabe Newell, Dota 2 İçin Seslendirme Yaptı

Gabe Newell’ın seslendirme kayıtları esnasındaki görüntüleri yayınlandı.

Geliştirdiği Steam platformuyla oyuncular arasında “kral” ilan edilen Gabe Newell, oldukça ilginç bir çalışma gerçekleştirdi. Newell, Valve’ın MOBA oyunu Dota 2 için seslendirme yaptı.

Geçtiğimiz gün Dota 2 turnuvasında yapılan duyuruda, Gabe Newell “First Blood” ve “Double Kill” gibi sunucu seslendirmelerini yaptığı belirtildi. Beraberinde kayıt esnasında çekilen görüntüler yayınlandı.

Newell’ın sözleri ise bir hayli eğlenceli. Bazı cümleleri son derece ciddi ve heyecansız seslendirdiği görülen Newell’ın “Three” ve “Triple Kill” demekte zorlandığı görülüyor. Newell, bunun yerine “2’dan fazla, 4’ten az kişi öldürdün” demeyi tercih ediyor.

İnternet’te Gabe Newell’ın, Valve oyun serilerinin hiçbirinde 3. oyunun yayınlanamamış olması sebebiyle “3” sayısıyla problem yaşadığı esprileri dönüyor. Newell da Dota 2 seslendirmesinde bunu dile getiriyor.

Yeni ses paketi Battle Pass alan oyuncular için aktifleşecek. Aşağıdaki videoda Newell’ın seslendirme çalışmasını, en alttaki videoda da kaydedilen tüm sesleri izleyebilir ve dinleyebilirsiniz.