Anasayfa Haber Cyberpunk 2077, RTX Desteğiyle Gelebilir

Cyberpunk 2077, RTX Desteğiyle Gelebilir

Sızdırılan bir ekran görüntüsünde, oyunun ayarlarında Nvidia RayTracing seçeneği bulunduğu görülüyor.

CDPR, geçtiğimiz günlerde Cyberpunk 2077’nin tam 48 dakikalık bir oynanış videosunu yayınlayarak tüm oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Oynanış özellikleriyle bir hayli iddialı görünen Cyberpunk, grafikleriyle de beğeni topladı.

Ortaya çıkan yeni bir ekran görüntüsü ise grafik kalitesinin daha da artabileceğine işaret ediyor. Oyunun grafik ayarları menüsünden çekilen ekran görüntüsünde Nvidia RayTracing ve Nvidia Hairworks seçenekleri bulunuyor.

Ray Tracing’e son günlerde, duyurulan RTX 2000 serisi ekran kartları sebebiyle bir hayli aşinayız. Hairworks ise oyunlardaki saç ve tüy gibi efektlerde, az kaynak ihtiyacıyla başarılı sonuçlar elde edilmesine olanak sağlıyor.

Geliştiriciler bu bilgilerle ilgili sessizliğini korurken, oyunun görev yapısıyla ilgili bazı soruları cevapladı. Cyberpunk 2077’de görevlerde başarısız olabileceğiz. Başarısızlıkla sonuçlanan görevler de farklı sonuçlar doğuracak. Fakat, tıpkı Skyrim’de olduğu gibi, önemli görevlerle bağlantılı NPC’leri öldürmek imkansız olacak.

Oyunun yayınlanan video demosunda bazı silahların otomatik hedef benzeri bir sistemle donatıldığı görülüyor. CDPR yetkilileri, otomatik hedef alabilen silahların, standart silahlara göre daha düşük hasara sahip olacağını ve sistemi bu şekilde dengeleyeceklerini belirttiler.