Anasayfa Haber Bülten BenQ, 4K Projektörlerde Farklı Pazarlardaki Liderliğini Sürdürüyor

BenQ, 4K Projektörlerde Farklı Pazarlardaki Liderliğini Sürdürüyor

BenQ 4K projektörler Asya Pasifik, Orta Doğu ve Afrika’da 3 çeyrek üst üste birinci sırada yer alırken, Japonya’da da %53 pazar payına sahip oldu.

BenQ, 4K projektörlerde Asya Pasifik ve Orta Doğu bölgelerinde %36’lık pazar payı ile üç çeyrek üst üste pazar lideri oldu. BenQ, Japonya, Hindistan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da birinciliğini sürdürdü.

İlk üç çeyrek sonuçlarına bakıldığında %31.80 pazar payı ile 4K projektörlerde Türkiye pazarındaki liderliğini de korudu. BenQ ayrıca Japonya’da 4K projektör segmentinde % 53 pazar payı elde etti ve Asya Pasifik bölgesinde en popüler 4K projektör markası oldu.

Bunlara ek olarak, BenQ W1700 4K ev sineması projektörü Good Design Award tarafından 2018 G-mark Design ödülünü kazandı. Ayrıca TK800 4K HDR ev projektörü Avustralya’dan 2019 Sound + Image Awards’dan “5000 dolar altında En İyi AV Projektörü” ödülünü kazandı.

BenQ Orta Doğu ve Türkiye Genel Müdürü Manish Bakshi: “BenQ, 4K ev projektörlerini herkesin ev sineması izleme deneyiminin ayrılmaz bir parçası olarak popülerleştirmek için yenilikçi teknolojileri benimsemeye devam edecektir.” dedi.