Anasayfa Haber Apex Legends, 24 Saatte 2,5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Apex Legends, 24 Saatte 2,5 Milyon Oyuncuya Ulaştı

Electronic Arts’ın yeni Battle Royale oyunu beklenenden daha büyük başarı elde etti.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Titanfall temalı Battle Royale oyunu Apex Legends, oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Electronic Arts’ın CEO’su Andrew Wilson da bu oyunun çıkışıyla ilgili bazı detaylar paylaştı.

Wilson, oyunun 24 saat içinde 2,5 milyon tekil kullanıcıya ulaştığını ve 3 milyona doğru ilerlediğini söyledi. Salı günü, hem de hafta arası olmasına rağmen, oyunu aynı anda 600.000 kişinin oynadığını dile getiren Wilson, Twitch’te de çıktığından bu yana en çok izlenen oyun olmayı başardığını ekledi.

Henüz yeni çıkmış olmasına rağmen oyuncuların ilgisini bu derece çekmiş olmasından memnuniyetini dile getiren Wilson, oyuncu sayısının ilerleyen dönemlerde yüzlerce milyona ulaşmasını ümit ettiklerini belirtti.

Oyunun bu başarısındaki en büyük etkenin, oyuncular arası iletişimin işaretlemeler aracılığıyla mümkün hale getirilmesi olduğu düşünülüyor. Oyuncular, diğer oyuncularla sesli diyalog kurmak zorunda kalmadan neredeyse her türlü taleplerini belirtebiliyorlar. Bir diğer sebep ise oyunun para kazanma yönteminin Electronic Arts’tan beklenmeyecek derecede düzgün olması.