Anasayfa Haber Battlefield 5 Mikro Ödeme Sistemi Nasıl İşleyecek?

Battlefield 5 Mikro Ödeme Sistemi Nasıl İşleyecek?

Battlefield 5 mikro ödeme

Battlefield 5 geçtiğimiz yılın sonlarında herhangi bir mikro ödeme veya DLC içeriği olmadan satışa çıkmıştı. 4 Nisan güncellemesiyle beraber oyuna Battlefield Currency ekleniyor.

Gerçek para ile satın alacağınız Battlefield Currency, Battlefield 5 mikro ödeme sisteminin kalbini oluşturuyor. Kozmetik eşyaları almanız için gereken bu para birimi hiçbir şekilde oynanışı etkilemeyecek. Battlefield Currency ayrıca oyun için etkinliklerde de kazanılabilecek. Yani kozmetik marketten alışveriş yapmanız için gerçek para ile ödeme yapmanız şart değil.

Yine bu güncelleme ile beraber oyuna Epic-Level eşyalar eklenecek. Common, Uncommon ve Rare eşyaların aksine Epic seviyede eşyalar sadece gerçek para ile satın alınabiliyor.

Battlefield Tarihinde Bir İlk: Elite Setler Oyuna Ekleniyor

PC, PS4 ve Xbox One üzerindeki online marketler üzerinden satın alınacak Battlefield Currency için farklı paket seçenekleri de sunuluyor. Henüz içerik yayınlanmadığı için fiyatlar belli değil ama, önümüzdeki saatlerde haberi güncelleyerek sizleri bilgilendireceğiz.

Borderlands 3 Çıkış Tarihi Duyuruldu

Son olarak Battlefield tarihinde bir ilk olarak Elite setler gerçek para ile satın alınabiliyor. Bu karakterleri ister Multiplayer modlarında isterseniz de Battle Royale Modu Firestorm’da kullanabiliyorsunuz.