Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare 4 Geliyor!

Call of Duty Modern Warfare 4 Geliyor!

Call of Duty Modern Warfare 4

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen Call of Duty Modern Warfare 4 ile ilgili heyecan verici bir gelişme yaşandı.

Yeni Call of Duty oyunu ile ilgili her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdi de, oyunun geliştirici ekibinde görev alan Robert Bowling, Call of Duty Modern Warfare 4 oyununu işaret eden tweet’leri ile heyecan yarattı.

Twitter hesabı üzerinden CoD Modern Warfare 2′nin sevilen karakterlerinden biri olan Ghost’un ölüm sahnesini paylaşan Bowling ayrıca, yeni oyunun çıkış tarihine de göndermelerde bulundu.

İlginizi Çekebilir: John Wick Hex PC, Mac ve Konsollara Geliyor

İlk tweetinde 10.08.2013 tarihinde gerçekleştirilen Operation Kingfish’e vurgu yapan Bowling, bu paylaşımında ise 10.08.2019 tarihine gönderme yaptığını da görüyoruz. Bu konu ile ilgili yayınlanan raporlara göre, bahsi geçen bu tarihin Call of Duty Modern Warfere 4‘ün çıkış tarihi olarak gösteriliyor.

Bowling bu paylaşımının hemen ardından ise, serinin sevilen karakterlerinden olan Ghost’un ölüm sahnesini bizlere bir kez daha hatırlattı. Bu videoda MW2’den Captain Price’ın ”Tarih galip olanlar tarafından yazılır. Tarih bir sürü yalanlarla doludur. O yaşarsa ve biz ölürsek, onun gerçeği yazılı hale gelirse, bu bizi kaybettirir.” repliğine yer veren Robert Bowling’in aslında MW4’e işaret ettiğini görüyoruz.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz aylarda oyunların çeşitli yaş gruplarına göre sınıflandırmasından sorumlu olan kurum PEGI’nin resmi web sitesinde, Modern Warfare 2 Remastered‘in derecelendirmesi yayınlanmıştı. Fakat, haberin yayılmasıyla birlikte oyunun derecelendirmesi de siteden hızlı bir şekilde kaldırılmıştı.

Bowling’in bugünkü paylaşımlarını göz önünde bulunduracak olursak, CoD MW4’ile beraber MW2 Remastered’in de oyunculara sunulacağını söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: Crysis Ray Tracing İle Yeniden Hayat Buldu