Anasayfa Haber Crysis Ray Tracing İle Yeniden Hayat Buldu

Crysis Ray Tracing İle Yeniden Hayat Buldu

Crysis Ray Tracing teknolojisi

2007 yılına grafikleri ile damgasını vurmayı başaran Crysis Ray Tracing teknolojisi ile yeniden hayat buldu.

Daha önceden hazırlamış olduğu içeriklerle tanınan Digital Foundry, şimdi de Crysis Ray Tracing Global Illumination modu ile karşımızda. John Linneman ve Alex Battaglia ikilisinin söylediklerine göre, Işın İzleme teknolojisinin ReShade modu ile çalışan tüm oyunlara uyarlanabileceğini görüyoruz. Digital Foundry tarafından yapılan testler sonucunda Işın İzleme teknolojisinin potansiyeli de gözler önüne seriliyor.

İlginizi Çekebilir: Ubisoft, Yeni Tom Clancy’s Ghost Recon İçin Tarih Verdi

GeForce RTX 2080 Ti ekran kartı ile donatılmış üst düzey bir PC kullanılarak hazırlanan videoda, ayrıca İzleme teknolojisinin çevredeki nesnelere olan etkisini de rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Bunun yanı sıra, hemen aşağıdan izleyebileceğiniz videoda da görebileceğiniz üzere, Işın İzleme teknolojisi sadece gelen ışığı değil, çevredeki nesnelere yansıyan ışığında gerçekçi görünmesine olanak sağlıyor.

RT Global Illumination adı verilen bu teknolojinin aynı zamanda DX9, DX10 ve DX11 destekli tüm oyunlara entegre edilebileceğini de belirtmekte yarar var. Buradan da anlayacağınız üzere bu mod sayesinde, tüm oyunlarda Işın İzleme teknolojisi kullanılabilecek.

İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Ne Zaman Duyurulacak?