Anasayfa Haber Yeni Call of Duty Modern Warfare Duyuruldu

Yeni Call of Duty Modern Warfare Duyuruldu

Yeni Call of Duty Modern Warfare fragmanı

Captain Price’ın yer aldığı yeni Call of Duty Modern Warfare fragmanı yayınlandı.

Yeni Call of Duty Modern Warfare fragmanı daha önceden belirtildiği saate yayınlandı. Fragmanın yayınlaması ile beraber, yeni oyun ile ilgili bir takım bilgileri oyuncularla paylaşan Activision, aynı zamanda efsanevi MW serisini 25 Ekim 2019‘da yeniden başlatıyor.

Captain Price’ın ”Kurallar Değişti” cümlesiyle başlayan fragmanda bizleri serinin diğer oyunlarından aşina olacağımız savaş sahneleri karşılıyor. Yeni oyun ile beraber efsanevi seriyi yeniden başlatacak olan Activision, ayrıca daha önceden belirtiğimiz gibi modern terörizme odaklanıyor.

Yeni Call of Duty Modern Warfare

Orta Doğu ve çeşitli Avrupa ülkelerinde geçecek oyunda ayrıca MW serisinde aşina olduğumuz Captain Price‘da bizleri karşılıyor. Serinin yeni oyunu ile beraber yeni oyun motoruna da geçiş yapacak olan Activision bu kısımda oyunculara bambaşka bir MW deneyimi vadediyor.

Oldukça gerçekçi ve göze hoş gelen grafikler ile beraber aksiyonun dibine vuracağımız yeni CoD oyunu, aynı zamanda 4K ve Ray Tracing desteğine de ev sahipliği yapacak.

Bunun yanı sıra, yeni MW oyununda klasik çoklu oyuncu modununa ek olarak, MW2’deki co-op sistemi de oyuncuların huzuruna sunulacak.

Bu detayların haricinde, yeni oyun ile beraber season pass içeriklerine de veda edecek olan Activision, bu kısımda oyunculara ücretsiz oyun içeriklerini ve çoklu oyuncu haritalarını sunmayı planlıyor.

Aynı zamanda çapraz platform desteğine de sahip olacak olan serinin yeni oyunu ile oyuncular PS4, Xbox One veya PC platformlarındaki arkadaşlarıyla aynı anda oyuna girebilecek. Lafı daha fazla uzatmadan, sizleri fragman ile baş başa bırakıyoruz.

Ekran Görüntüleri:

Yeni Call of Duty Modern Warfare fragmanıYeni Call of Duty Modern Warfare fragmanıYeni Call of Duty Modern Warfare

İlginizi Çekebilir: Death Stranding Türkçe Dil Desteği İle Geliyor