Anasayfa Haber Call of Duty Vanguard İçin İlk Görseller Sızdırıldı

Call of Duty Vanguard İçin İlk Görseller Sızdırıldı

Call of Duty Vanguard

Oyuncular tarafından merak edilen İkinci Dünya Savaşı temalı Call of Duty Vanguard için ilk görseller sızdırıldı.

Hatırlayacağınız üzere daha önceden yayınlanan raporlarda yeni Call of Duty oyununun Call of Duty Vanguard olarak adlandırılacağı ifade edilmişti. Aynı zamanda yine Activision’a yakın kaynaklar tarafından servis edilen bilgilerde, söz konusu oyunun Call of Duty WW2’nin devamı niteliğinde olacağı belirtilmişti. Tüm bu detaylar oyuncuları heyecanlandırırken, bugün de yeni Call of Duty oyununa ait olan ilk görseller internete sızdı.

Sızdırılan bu görsellerde oyun içi herhangi bir görüntü bizleri karşılamazken, oyunun Call of Duty Vanguard ismiyle çıkış yapacağı da netlik kazandı. Bunun dışında yine aynı görsellerde serinin yeni oyununun hangi sürümlerle beraber satışa sunulacağı da belli oldu. Sızırılan görsellere göre bu sürümler de Standart, Cross-Gen Bundle ve Ultimate sürüm olarak sıralanıyor

Oyunun sızdırılan görsellerini inceleyecek olursak, bizleri yeniden İkinci Dünya Savaşı dönemine götürecek olan oyunun Pasifik Cephesi‘ne odaklandığını da gözlemliyoruz. Bunun dışında yine sızdırılan görsellerde oyunda Breacher saldırı tüfeği, Snowstorm nişancı tüfeği ve Thunderhead hafif makineli tüfek gibi dönemin çeşitli silahları da bizleri karşılıyor. Aynı zamanda yine aynı görsellerde Lucas, Polina ve Wade gibi operatör görünümleri de ön plana çıkıyor.

Sızdırılan Call of Duty Vanguard Görselleri:

https://twitter.com/rdpgkellytv/status/1425680358520115200

Call of Duty Vanguard Ne Zaman Duyurulacak?

Şimdilik yeni Call of Duty oyununun ne zaman duyurulacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, oyun sektörünün tanınan isimlerinden biri olan Tom Henderson’ın söylediğine göre serinin yeni oyunu 19 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak ve 5 Kasım‘da da piyasaya sürülecek.

Activision cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmediği için Tom Henderson’ın bu iddialarının doğru olup olmadığını bilemiyoruz. Fakat son yaşanan gelişmeleri göz önünde bulundurduğumuzda, yayıncı firmanın en kısa süre içerisinde serinin yeni oyunu için bir tarih vereceğini tahmin etmekteyiz.