Anasayfa Etkinlik Computex RGB Güç Kaynakları: Thermaltake Toughpower GF1 ve PF1 PSU Serileri

RGB Güç Kaynakları: Thermaltake Toughpower GF1 ve PF1 PSU Serileri

Thermaltake güç kaynaklarına yakından baktık. Toughpower GF1 ve PF1 model PSU yani güç kaynağı modellerine birlikte baktık. Yeni nesil özellikler arasında adreslenebilir RGB dikkat çekiyor.

 

Elbette adreslenebilir RGB ışıklandırma işin estetik kısmı. İstediğimiz gibi ayarlayabildiğimiz bu ışıklandırma sistem genelinde uyumlu ve dikkat çekici bir görünüm isteyenlere hitap ediyor. Ancak Thermaltake yıllardır güç kaynağı üretiyor ve bu modellerde sadece RGB eklememiş, sağlam bileşenler kullanmış.

Japon malı katı kapasitörlerin yanında sessiz sistem isteyenler için akıllı fan kontrolü var. Sıcaklıklar düşükkken kendi soğutma fanlarını otomatik olarak durduruyor. Bunu istemeyenler için de arka kısımda fiziksel bir anahtar var, buradan fanların hep çalışmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Yüksek verimlilik sertifikaları, 10 yıl garantili modeller ve modüler kablo özellikleri de güç kaynaklarında önemli.

Toughpower GF1 ARGB ailesinin adındaki A Adressable yani adreslenebilir RGB için var. Seri 650 Watt, 750 Watt ve 850 Watt modellere sahip.

PF1 serisi ise 850, 1050 ve 1200 Watt kapasiteler ile daha üst bir aile. Yine ARGB olan PF1 serisinde, GF1’deki gibi ana fanda aydınlatma var. Ancak ek olarak kasanın arka kısmına gelen diğer havalandırma kısmında da ışıklar mevcut.

En büyük fark GF1 serisinde Gold, PF1 serisinte Platinum sertifika olması. Yüksek verimlilik uzun vade elektrik faturası açısından çok önemli. Genel olarak en üst sertifikalı modeller hassas OC işleri için de daha güvenilir oluyor.

Bütün etkinlik videolarımız için tıklayın…

Farklı amaçlara uygun laptop, sistem, monitör, bileşen ve telefon tavsiyeleri için özel bölümümüz…