Anasayfa Haber Call of Duty Modern Warfare Fotogrametri Tekniği İle Geliştiriliyor

Call of Duty Modern Warfare Fotogrametri Tekniği İle Geliştiriliyor

Call of Duty Modern Warfare fotogrametri tekniği

Yapılan açıklamalara göre Activision, yeni Call of Duty Modern Warfare oyununda fotogrametri tekniğinden yararlanacak.

CoD Modern Warfare ile köklerine geri dönecek olan Activision, merakla beklenen yeni oyun ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Activison yetkililerinin aktardığı bilgiler doğrultusunda, yeni Call of Duty Modern Warfare fotogrametri tekniği ile karşımıza çıkacak.

Serinin yeni oyunuyla beraber Modern Warfare’ı da yeniden başlatacak olan yapımcı firma, aynı zamanda bu yıl yeni oyun motoruna da geçiş yapacak. Bu kısımda gerçeğe yakın grafikler ile karşımıza çıkmayı planlayan Activision, fotogrametri adlı teknikten yararlanacağını açıkladı.

Bu tekniğin sayesinde bölüm tasarımlarının gerçekliğini üst seviyelere çıkartacak olan yapımcı firma, böylece yaklaştığımız objelerdeki detay seviyesini de artıracak.

Bahsi geçen bu konu ile ilgili Activision’da sanat tasarımcısı olarak görev alan Joel Emslie, oyuncuları gerçeğe yakın grafiklerin beklediğine de özellikle vurgu yaptı. Bunun yanı sıra, yeni oyunda fotogrametri tekniğinin haricinde Ray Tracing teknolojisine yer verilecek.

Bu sayede nesnelere yansıyan ışığında daha gerçekçi görünmesini sağlayacak olan Activision, savaş atmosferini iliklerimize kadar hissetmemize imkan tanıyacak.

Tüm bunların haricinde Activision yapımcılarından biri olan Ashton Willams da yeni oyun ile ilgili bir takım açıklamalarda bulundu. Williams’ın söylediklerine göre, geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanın tamamının oyun içi görüntülerden oluştuğunu belirtti. Bahsi geçen fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Dota Underlords Test Aşamasında