Anasayfa Haber Warframe İçin Tennocon 2019 Etkinliği Sırasında Duyurulan Yenilikler

Warframe İçin Tennocon 2019 Etkinliği Sırasında Duyurulan Yenilikler

Digital Extremes’in düzenlediği Tennocon 2019 adlı etkinlikte Warframe için yapılan duyuruları sizler için bir araya getirdik.

Warframe’in geliştiricisi ve aynı zamanda dağıtımcısı olan Digital Extremes, senelik olarak Tennocon adında bir etkinlik düzenliyor. Warframe’e gelecek olan yenilikler genellikle bu etkinlik sırasında duyuruluyor.

Oyunun başlangıç kısmı bir kez daha elden geçirilip yenilenecek. Yeni başlayan oyuncuları aynı zamanda yeni bir tanıtım sinematiği bekliyor. Bu sinematik, 2020’de çıkması plananlanan Uncharted filminin de yönetmeni olan Dan Trachtenberg‘ün imzasını taşıyor.

Wukong Prime oyuna eklendi. Yeni Warframe’e Wukong Prime Access paketini satın alarak, ya da oyun içinde gerekli materyalleri toplayarak sahip olabilirsiniz.

Nightwave Series 2: The Emissary adlı hikaye görevi yaması için bir fragman yayınlandı ve bu yama şu anda oyuncuların erişimine açık durumda.

Oyunun üçüncü açık dünya haritası The Duviri Paradox geliştirme aşamasındaymış. Etkinlik sırasında bu harita için oyun içi görüntülerden oluşan sinematik bir fragman yayınlandı. Harita hakkında daha fazla bilgiye henüz sahip değiliz.

Oyuncuların uzun zamandır beklediği, Warframe’in ana hikayesini devamı niteliğindeki The New War yaması için bir fragman yayınlandı. Yama noelde, yani 25 Aralık 2019’da yayınlanacak.

Geçtiğimiz sene, Tennocon 2018 sırasında Railjack kod adı ile yeni bir genişletme yaması duyurulmuştu. Bu yama ile oyuncular büyük bir uzay gemisine sahip olup, tıpkı gerçek bir gemi mürettebatı gibi kendi aralarında iş dağılımı yaparak uzayda yeni maceralara atılacaklardı.

Bu sene o yamanın adı Empyrean olarak değiştirildi ve yaklaşık yarım saat uzunluğunda canlı demo görüntüleri yayınlandı.

  • Klan Dojo’sunda gemi ambarı inşa ettikten sonra RailJack gemisini oluşturup onu modifiye edebilir hale geliyoruz.
  • Railjack gemileri de tıpkı Warframe’deki hemen her şey gibi oyuncunun zevkine göre özelleştirilebiliyor. Geminin görüntüsünden tutun, ona yapılan güçlendirmenin çeşidine kadar ortada pek çok değişken var.
  • Railjack gemileri ile yapılan görevler sırasında oyuncular gemiyi hem bir üs olarak kullanıyor, hem de onu kullanarak galaksinin farklı yerlerine seyehat edebiliyor.
  • Empyrean görevleri normal Warframe görevleri gibi kapalı alanlarda geçmiyor. Gemi müretebatının bir kısmı Archwing roketlerini sırtlarına takıp düşman gemilerini işgal etmek üzere kendilerini uzay boşluğuna atarken, bir kısmı da gemide kalıp göreve çıkan dostlarına uzaktan destek sağlayabiliyor.
  • NPC’leri (oyuncu olmayan karakterleri) işe alarak mürettebatımızı genişletebiliyoruz.