Anasayfa Mobil LG Q60 Ön İncelemesi

LG Q60 Ön İncelemesi

LG Electronics, orta segment telefonu LG Q60 modelini piyasaya sürdü. LG Q60 ön inceleme videosu ile bu telefonun önemli özelliklerine yakından bakıyoruz.

Standart, süper açılı ve derinlik sensörlü olmak üzere üç farklı arka kameraya sahip olan LG Q60, 16 MP PDAF ana kamera ile geliyor. LG Q60’ın geniş açılı kamerası ise, 120 derecelik görüş alanına sahip. LG Q60’ın Derinlik Sensörü ise, fotoğraftaki kişi ya da objelerin ön plana çıkmasını sağlıyor.

LG Q60’ın yapay zeka destekli kamerası AI CAM, sekiz farklı nesneyi tanıyarak, çekim ayarlarını otomatik olarak uyguluyor. LG Q60 kullanıcıları AI CAM sayesinde, ister çocuklarının, ister evcil hayvanlarının, isterlerse sevdiklerinin pozlarını yakalayabiliyor.

İlginizi çekebilir: LG Q60 İncelemesi

LG Q60, 6,26 inç HD+ FullVision ekrana ile geliyor. IPS LCD sınıfı bu ekranın görüntü oranı ise 19:9 olarak karşımıza çıkıyor. LG Q60’ın sol tarafta yer alan tuşuna sadece bir kez dokunarak Google Asistan’a ulaşabiliyor, üst üste iki kez dokunarak da günün önemli gelişmelerinden haberdar olabiliyorsunuz. Yine telefonda bulunan Youtube Live düğmesine tek dokunuşla canlı yayına geçilebiliyor.

Önemli web sitelerini ya da bilgileri unutmamak için alınan ekran görüntüleri LG Q60’la artık çok daha işlevsel diyebiliriz. Bir web sayfasının ekran görüntüsünü aldığınızda, dilediğiniz zaman bu görüntüye tıklayarak web sitesine gidebiliyorsunuz. Ya da numara ve kod gibi bilgilerin ekran görüntüsünü aldığınızda, bu görüntünün bir bölümünü kırpabiliyor, daha sonra mevcut ekranlarına sabitleyip kod / şifre girme işlemini kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.

LG Q60’ın 2.0 GHz saat hızına sahip 8 çekirdekli Helio P22 işlemcisini kullanıyor. Telefonun diğer teknik özelliklerine aşağıda paylaştığımız özellikler başlığından ulaşabilirsiniz.

LG Q60 Teknik Özellikleri

Işlemci: Android 9.0 (Pie) Octa-core 2.0 GHz Helio P22
Ekran: 6.26 inç FullVision
Boyut: 161.3 x 77 x 8.7 mm
Pil Kapasite/ Tip: 3.500 mAh / Dahili
Diğer: Parmak İzi Tanıma
IMT Tasarım 
AI Cam-Yapay Zeka Kamera
DTS:X 3D Surround Ses
MIL-STD-810G

Kamera: 16 MP, PDAF 
5 MP (Geniş Açı) 
2 MP, Derinlik Sensörü
Ön Kamera: 13 MP

Bellek: 3GB RAM

Depolama: 64GB ROM (2TB Harici)

LG Q60 Fiyatı: 2.499 TL