Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Haritası, Witcher 3’ten Çok Daha Küçük Olacak

Cyberpunk 2077 Haritası, Witcher 3’ten Çok Daha Küçük Olacak

CD Projekt RED’in yeni oyunu Cyberpunk 2077, şirketin bir önceki oyunu olan The Witcher 3 ile karşılaştırıldığında, çok daha küçük ama çok daha kompleks ve detaylı bir haritaya sahip olacak.

Yapımcı firma çok daha yoğun ve oyuncuyu sürekli şaşırtan bir oyun dünyası inşa etmek için, genel haritayı kırpmaya karar vermiş. Oyunun harita yüz ölçümü, Witcher 3’e oranla çok daha düşük seviye olmasına rağmen, çok katmanlı ve detaylı tasarım sayesinde daha iyi bir deneyim vaat edecek.

Richard Borzymowski oyun haritası hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yüzey alanının ne kadar geniş olduğuna bakarsak, Cyberpunk 2077 muhtemelen Witcher 3’ten çok daha küçük haritalı bir oyun olarak görülebilir. Ama Cyberpunk’ın içerik derinliği ve harita katmanları açısından çok daha üstün bir oyun. Bu oyunda The Witcher 3’te olduğu gibi uçsuz bucaksız boş araziler yok.”

“Elbette The Witcher 3 haritası Novigrad gibi büyük şehirler, küçük kasabalar ve arazilerden oluşan yapısıyla daha geniş olmak zorundaydı. Cyberpunk’ta ise sadece bir şehir var. Biz de tüm gücümüzle bu şehrin daha detaylı ve derin olması için çalıştık.”

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi 16 Nisan 2020 olarak belirlendi. Oyun, PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak.