Anasayfa Haber 14 Bin Dolarlık Predator Thronos Air Oyuncu Koltuğu Tanıtıldı

14 Bin Dolarlık Predator Thronos Air Oyuncu Koltuğu Tanıtıldı

Acer Predator Thronos oyuncu koltuğu

Acer, IFA 2019 kapsamında 14 Bin dolarlık Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu duyurdu.

MediMarkt katkılarıyla katıldığımız IFA 2019 etkinliğinde, Predator Thronos oyuncu koltuğu ile daha önce karşımıza çıkan Acer, şimdi de Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu tanıttı.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Predator Thronos 20 bin dolarlık fiyat etiketiyle IFA 2018 etkinliğine damgasını vurmuştu. Bu yılki etkinlikte de yeni oyuncu koltuğunu lanse eden Acer, Predator Thronos Air oyuncu koltuğunu duyurdu.

14 bin dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacağı belirtilen oyuncu koltuğu yine dikkat çekici özelliklere ev sahipliği yapıyor. Hatırlarsanız, Acer‘ın geçtiğimiz yıl tanıtmış olduğu oyuncu koltuğunda motorlu monitör sistemi yer alıyordu.

Fakat, bu yılki modelde motorlu monitör sisteminin yerine el ile ayarlanabilen bir sistemin getirildiğini görüyoruz. Bunun dışında IFA 2019‘da duyurulan oyuncu monitörü yine üç farklı ekranla beraber geliyor.

Paylaşılan resmi bilgilere göre bu oyuncu kabinindeki tüm ekipmanlar 140 derece eğilebiliyor. Bu da daha iyi bir oyun deneyimi anlamına geliyor. Bu kabinin toplam ağırlığı ise 325 kilogram olarak açıklandı.

14 bin dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çeken oyuncu koltuğunun çıkış tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak, belirtilenlere göre Acer’ın yeni oyuncu koltuğu bu yılın dördüncü çeyreğinde teknoloji mağazalarındaki yerini alacak.