Anasayfa IFA IFA 2019 Philips The One Serisi Televizyonlar! – IFA 2019 #26

Philips The One Serisi Televizyonlar! – IFA 2019 #26

Philips The One Serisi Televizyonlar!

Philips televizyon konusunda iddialı, yeni The One serisi ile birlikte yüksek görüntü ve yüksek ses kalitesi sunarken, daha önce baktığımız modellere göre daha uygun fiyatlar ile karşımıza çıkıyor…

OLED modellere göre daha hesaplı olmasının sebebi LED arka aydınlatmalı olması. Bu televizyon serisi artık standart olarak gördüğümüz 4K çözünürlüğe sahip. Bunun yanında daha önce pek görmediğimiz bir özellik de dikkatimizi çekti. Philips The One ailesi HDR10+, HLG, Dolby Vision gibi bütün önemli HDR standartlarıyla uyumlu olarak karşımıza çıkıyor. Yine 3. Nesil P5 görüntü motoru kullanılıyor. Bu işlemci Philips TV’lerin yeni nesil bütün modellerinde mevcut.

Philips The One serisi 43 inç ile 75 inç arasında farklı boyutlarda üretiliyor. OLED+ modellerinde gördüğümüzün aksine daha ufak ekranlar ve daha hesaplı, rekabetçi modeller The One serisinde yer alıyor. Ayrıca kullanıcılara farklı panel tercihlerine yönelik, ayrı seriler sunulmuş oluyor. Farklı üreticilerden de olsa, çeşitlendirilse de günümüzde iki anahtar panel türü var: OLED ve LED. OLED’ler daha pahalıya üretiliyor, LED’ler ise daha hesaplı oluyor.

Daha önce incelediğimiz modelde olduğu gibi Google Android işletim sistemiyle gelen Philips The One, yine geniş bir uygulama desteği ile geliyor.

Philips 55OLED803 4K Ultra HD Smart OLED TV İncelemesi

Philips Ambilight + Hue Bağlantı ve Ayar Rehberi

Tüm IFA haberleri ve videoları…
IFA Sponsorumuz Mediamarkt…
Bütün yeni televizyon modellerini MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz…

 

Tüm IFA haberleri ve videoları…
IFA Sponsorumuz Mediamarkt…
Güncel laptop ve Ultrabook modellerini MediaMarkt‘an satın alabilirsiniz…