Anasayfa Haber Call Of Duty: Modern Warfare İçin Grind Modu Geldi

Call Of Duty: Modern Warfare İçin Grind Modu Geldi

Call Of Duty: Modern Warfare Grind

Infinity Ward, Call Of Duty: Modern Warfare güncellemesi ile Grind modunu oyuncular ile buluşturdu.

Infinity Ward, 2020 yılının başlaması ile birlikte Call Of Duty: Modern Warfare için sunduğu güncelleme ile oyuna yeni bir mod ekledi. Grind adı verilen deathmatch modu, Call of Duty oyun türlerinden ikisini birleştirerek künyeler için tek bir hızlı çatışma sunuyor.

İlk olarak 2013 tarihli Call of Duty: Ghosts oyununda oyuncularla buluşan Grind modu, tüm platformlar için Hardpoint ile Kill Confirmed modlarını aynı potada eritiyor. Göreviniz ise düşmanlarınızı öldürüp künyelerini almak ve bunları takımınızın konumuna geri getirmek. Aynı Kill Confirmed’deki gibi künyelerin geri dönmesini engellemek de mümkün. Ek olarak, topladıklarınızla beraber vurulduğunuzda kendi künyeniz de düşüyor.

Infinity Ward, Grind’in hali hazırda tansiyonu oldukça yüksek savaş alanına birçok seviyede taktikler eklediğini ifade ediyor. Hatta stüdyo yeni modda en iyi performansın nasıl gösterilebileceğine dair bazı stratejiler de paylaştı. Yeni mod sonrasında Drop Zone oyun listesinde çıkartılıyor. Shoot the Ship’in yerini de Shoot House 24/7 alırken Snowfight da kaldırılmış durumda.

İlginizi çekebilir: Epic Games Store’da 3 Farklı Oyun Ücretsiz Oldu