Anasayfa Etkinlik CES Crucial Ballistix Max Oyuncu Belleklerini Duyurdu

Crucial Ballistix Max Oyuncu Belleklerini Duyurdu

Crucial, ürün portföyünü genişleterek yeni Crucial Ballistix ve Ballistix Max serisi RAM’lerini oyuncularla buluşturuyor.

MediaMarkt’ın katkılarıyla katıldığımız CES 2020 fuarında yeni tanıtılan oyuncu bileşenlerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Micron’un küresel bilgisayar belleği ve depolama markası olan Crucial, yeni bellekleri yüksek hız ve düşük gecikme beklentisinde olan oyuncularla birlikte hız aşırtma meraklılarına yönelik olarak geliştirdi.

Crucial Ballistix

Yeni Ballistix RAM’ler 2400 MHz ile 3600 MHz arasında hız değerlerine sahipken 4 GB’dan 32 GB’a kadar kapasite desteği sunuyor. Ballistix serisi siyah, kırmızı ve beyaz renklerden oluşuyor ve modern bir alüminyum ısı dağıtıcıyla desteklenmiş durumda. Ürünlerde RGB aydınlatma seçeneği bulunurken bu LED’ler RGB yazılımları kullanılarak özelleştirilebiliyor. Crucial Ballistix serisi masaüstü (DIMM) ve dizüstü bilgisayar (SODIMM) form faktörlerinde satışa çıkacak.

Crucial Ballistix Max

Yeni portföyde yer alan amiral gemisi Ballistix Max bellekler 4000 MHz ve 4400 MHz saat hızlarına erişebilirken 8 GB ve 16 GB seçenekleriyle geliyor. Maksimum ısı dağılımı için yüksek kaliteli siyah alüminyum ısı yayıcılara sahip Ballistix MAX modülleri, gerçek zamanlı sıcaklık izleme için entegre hassas termal sensörler içermekte. Ürünlerin RGB aydınlatması ASUS Aura, Gigabyte RGB Fusion ve MSI Mystic Light gibi yazılımlarla kontrol edilebiliyor. Crucial Ballistix Max serisi RAM’ler sadece masaüstü sistemler için üretilmiş durumda.

 

İlginizi çekebilir: