Anasayfa Haber PC İçin 60 FPS Destekli Doom ve Doom II Çıktı

PC İçin 60 FPS Destekli Doom ve Doom II Çıktı

60 FPS Doom Doom II PC

Klasik oyunlar arasında yer alan Doom ve Doom II yıllar sonra 60 FPS desteğine kavuştu.

Bethesda geçtiğimiz yıl klasik Doom oyunlarını Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve mobil gibi modern platformlar için tekrar piyasaya sürmüştü. Şimdi ise PC için sunduğu büyük bir güncelleme ile Doom ve Doom II oyunlarına birçok yeni özellik ekledi.

Bu yeni PC sürümlerini Bethesda.net başlatıcısı üzerinden hemen satın almak mümkün. Hatta klasik orijinal DOS tabanlı oyunlara sahip olanlara güncellenmiş sürümler de ücretsiz olarak sunuluyor. Yeni sürümleri aldığınızda orijinal oyunların da kopyalarına sahip olacağınızı belirtelim.

İsterseniz yeni özelliklere de biraz daha detaylı bakalım. Başta 60 FPS desteği olmak üzere Hızlı Kayıt özelliği ve eklentiler bu sürümlerin öne çıkanları arasında yer alıyor. Oyunun ilk sürümlerinin ise 35 GPS desteklediğini not olarak düşelim. Eklentiler ise iki oyun için topluluk tarafından hazırlanmış özel seçilmiş bölümleri ve SIGIL de dahil birçok megaWAD’ı içeriyor.

Oyunların her birinin fiyatı ise 4.99 euro olarak belirlenmiş. Yama notları ve eklentiler için sık sorulan sorular sayfasına ise bu adresten erişebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: DOOM 64, 2020 Yılında Geri Dönüyor