Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 GeForce Now İçin Geliyor

Cyberpunk 2077 GeForce Now İçin Geliyor

NVIDIA, beklenen Cyberpunk 2077’nin çıkış yaptığı anda GeForce Now ile oynanabileceğini duyurdu.

NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun hizmeti GeForce Now bu ayın başlarında çıkış yaptı. Platform ülkemizde de yoğun ilgi gördü ve oyuncu sayısı artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Activision Blizzard oyunlarının kütüphaneden kaldırılma haberini üzülerek paylaşmıştık. Sonrasında NVIDIA ve oyun yapımcısı arasında küçük bir anlaşmazlık olduğu ortaya çıkmıştı. Bu seferki haberimiz ise yüzleri güldürecek türden.

Cyberpunk 2077, yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi. Oyunun çıkış tarihi Eylül ayına ertelenmişti ancak beklediğimize değecek gibi. NVIDIA, duyuru bloğunda Cyberpunk 2077’nin GeForce Now kütüphanelerinde yer alacağını açıkladı. Sonrasında ise bu duyuru resmi Twitter hesabından paylaşıldı.

“GeForce NOW üyeleri oyunun Steam’de bir kopyasını alabilir ve mevcut olduğu anda oyunu oynayabilir. GeForce Now Founders (ücretli) üyeleri, Mac dizüstü bilgisayarınızda bile tamamen optimize edilmiş ve anında kullanılabilir RTX ON ile Night City sokaklarını keşfedebilirler.”

NVIDIA, henüz birkaç gün önce Cyberpunk 2077 için sınırlı sayıda tasarlanan RTX 2080 Ti ekran kartlarını tanıtmıştı. Şirket ve oyun yapımcısının arası oldukça iyi gibi görünüyor ve bu durum GeForce Now Platformuna da yansımış durumda.

İlginizi çekebilir: