Anasayfa Haber Bülten SteelSeries Yeni Oyuncu Ekipmanlarının RGB Özelliklerini Tanıttı

SteelSeries Yeni Oyuncu Ekipmanlarının RGB Özelliklerini Tanıttı

SteelSeries yeni oyuncu ekipmanlarının tanıtımını yapmaya devam ediyor. Bu ekipmanlar arasında yer alan Rival 3, Apex 3, Apex 5 ürünleri tasarımlarıyla birlikte oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Her birinin ayrı detayı olan ekipmanlara tanıtım videosunda SteelSeries’in yine çok beğeni toplayan Artics 1 Wireless ve Artics 1 oyuncu ekipmanları eşlik ediyor. Birbirinden farklı ürünlerin ön plana çıkan özellikleri tanıtım videosunda tek tek gösteriliyor.

SteelSeries tarafından ürünler oyun dünyasına sunulduğu zaman oyuncularla paylaşılan tanıtım videosundaki tasarım oda, 2020 oyuncu ekipmanları ile donatılmış bir şekilde izleyicilerle buluştu. Glow Up tanıtım videosunda tüm oyuncu ekipmanları yakından incelendi.

SteelSeries Rival 3 Oyuncu Faresi İncelemesi

Oyuncuların, odalarını renklendirerek oyun dünyalarına hareket katmalarına dikkat çeken videoda Rival 3, Apex 3, Apex 5 ön plana çıkıyor. Oyun dünyasını renklendirme SteelSeries RGB aydınlatma sistemi ile etkili oluyor.
Rival 3’de bulunan yeniden tasarlanan aydınlatma sistemi, diğer ürünlerle senkronize olabilme özelliği ve 16.8 milyon renk yansıtan 3 bölgeli RGB aydınlatma sunuyor. Apex 3’de ise parlak gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri ve birçok renk bulundurma şeması ise oyuncu klavyesinin özelleştirilmesini sağlıyor. Apex 5 ise milyonlarca renk seçeneği ile oyuncu odanızı renklendiren ürünlerden biri olmak için oyun dünyasına sunuldu.

Steelseries Apex 3 Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Tanıtım videosunda ise tüm bu ekipmanların daha ayrı özellikleri de ön plana çıkıyor. Rival 3’ün uzun ömürlü tıklama özelliği, Apex 3’ün suya dayanıklılık özelliği ve Apex 5’in ise OLED akıllı ekran özelliği ön plana çıktı.