Anasayfa Haber 2020 iPhone SE Ne Zaman Tanıtılacak?

2020 iPhone SE Ne Zaman Tanıtılacak?

2020 iPhone SE

Apple’ın bir süredir sızıntılara konu olan 2020 iPhone SE modeli önümüzdeki günlerde satışa sunulabilir.

Hatırlarsanız, daha önceden yapılan sızıntılarla beraber 2020 iPhone SE modelinin Nisan ayı içerisinde satışa sunulacağı iddia edilmişti. Bugün ise yaşanılan gelişmeye beraber bir süredir sızıntılara konu olan modelin ne zaman tanıtılacağı belli oldu.

Çin merkezli GF Securities tarafınca yayınlanan rapora göre, Apple’ın uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı yeni iPhone SE modelinin daha önceden söylendiği gibi Nisan ayı içerisinde satışa sunulacağını görmekteyiz. Yine aynı raporda yer alan bilgilerde Apple’ın önümüzdeki birkaç gün içerisinde yeni iPhone modelini basın açıklaması ile beraber duyuracağı belirtiliyor.

Hatırlarsanız, daha önceden de 9to5Mac yeni iPhone modeli ile ilgili bir rapor yayınlamıştı. Bu raporda ise söz konusu modelin 15 Nisan’da resmi olarak duyurulacağı ve 22 Nisan’da satışa sunulacağı belirtilmişti. Peki yakın zaman içerisinde duyurulması beklenen iPhone modelinin özellikleri ve fiyatı nasıl olacak? Dilerseniz, son yapılan sızıntıları hızlıca hatırlayalım.

2020 iPhone SE fiyatı ve özellikleri

2020 iPhone SE Özellikleri ve Fiyatı Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlara göre yeni modelde iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Plus modellerine güç veren A13 Bionic işlemcisine yer verilecek. Fiyat ve özellikler bakımından iPhone 8’in yerini alacak olan yeni iPhone SE modeli ayrıca 64, 128 ve 256 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneğine de ev sahipliği yapacak.

Tasarım olarak iPhone 8 ile birebir aynı olacak olan model daha önceden belirtildiği gibi 4.7 inçlik bir LCD ekranın üzerine kurulacak. Fiyat tarafında ise iPhone 8’e kıyasla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı belirtilen iPhone modelinin 399 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Galaxy S21 Ekran Altı Kameraya Sahip Olabilir