Anasayfa Haber Crysis Remastered Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Crysis Remastered Resmi Sitede Ortaya Çıktı

Crysis Remastered

Crysis Remastered, Crytek’in resmi sitesinde ortaya çıktı. Söz konusu oyunun yakın zaman içerisinde duyurulması bekleniyor.

Crytek’in bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen Crysis Remastered hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan raporlara göre resmi site üzerinde ortaya çıkan Crysis Remastered’ın PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarına geleceği netlik kazandı.

Şimdilik, Crytek cephesi tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da resmi sitenin güncellenmesiyle Crysis Remastered’a ait ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Serinin orijinal oyunundaki başarılı atmosferini ve grafiklerini yeni CryEngine oyun motoruyla güncelleyecek olan yapımcı firma, Remastered versiyonda ışın izleme teknolojine de yer verecek. Böylece Crysis’ın etkileyici atmosferini daha da gerçekçi bir hale gelecek.

Hemen aşağıda yer alan görselden de görebileceğiniz üzere, yakın geçmişte adını donanım canavarı olarak tarihe yazdıran Crysis’in bir kez daha sistemlerimizi zorlayacağını tahmin etmekteyiz. Tabii ki şimdilik serinin yenilenen oyununun ne zaman duyurulacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Ancak 2016 yılından sonra ilk kez hareketlenen resmi Crysis Twitter adresi göz önünde bulundurulduğunda, söz konusu oyunun yakın zaman içerisinde duyurulacağı ön görülüyor. Son olarak, Crysis’in resmi internet sitesi üzerinde yanlışlıkla paylaşılan görseli de hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Sızdırılan Crysis Remastered Görseli:

Crysis Remastered

İlginizi çekebilir: F1 2020 Yeni Takım Yönetimi Modu İle Geliyor