Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu Yayınlandı

Assassins Creed Valhalla oynanış videosu

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk oynanış videosu Xbox Series X özel sunumda yayınlandı.

Oyuncuları Viking döneminde götürecek olan Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk oynanış videosu yayınlandı. Xbox Series X’in özel sunumunda gösterilen Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu ile oyun bazı mekanikleri de gözler önüne serildi.

Yaklaşık 1.30 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınlayan Microsoft her ne kadar oyuncuları hayal kırıklığına uğratmış olsa da yayınlanan fragmanda önemli detayları da oyuncularla paylaştı. Söz konusu oynanış fragmanın da oyunun genel yapısı ile ilgili önemli ipuçları veren Microsoft, aynı zamanda serinin yeni oyunun Smart Delivery sistemini de destekleyeceğini açıkladı.

Bu da Valhalla’yı Xbox One için satın aldığınızda Xbox Series X’te de oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Dilerseniz, sözü daha fazla uzatmadan sizleri Inside Xbox etkinliğinde yayınlanan Assassin’s Creed Valhalla’nın ilk oynanış fragmanı ile baş başa bırakalım.

Assassin’s Creed Valhalla Oynanış Videosu 

Bunun yanı sıra bugün yayınlanan fragmanda bizleri serinin bir önceki oyununda olduğu gibi eşsiz manzaralar karşılıyor. Bununla beraber Viking temasını da oyunculara en iyi şekilde yansıtmaya çalışacak olan Ubisoft, bu kısımdaysa oyunculara serinin diğer oyunlarına kıyasla daha farklı bir oynanış deneyimi vadediyor.

Özellikle oyunculara sunulacak olan birçok farklı ekipmanlarla savaş sahnelerini daha da eğlenceli ve coşkulu bir hale getirecek olan yapımcı firma, bu sahneleri ise muhteşem grafikleriyle süsleyecek. Şimdilik, merakla beklenen oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı açıklanmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber yeni nesil oyunun 16 Ekim 2020‘de satışa sunulacağı ortaya çıkmıştı.

İlginizi çekebilir: Prince of Persia 6 Geliyor