Anasayfa Haber Ubisoft Düzenleyeceği Yeni Etkinliğini Twitter Üzerinden Duyurdu

Ubisoft Düzenleyeceği Yeni Etkinliğini Twitter Üzerinden Duyurdu

Ubisoft

E3 ve Gamescom oyun fuarlarının iptal edilmesinin ardından, oyun sektöründeki yeni duyuruların ve haberlerin nasıl verileceği merak konusu haline gelmişti. Stüdyoların kendi oyun duyurularını ve haberlerini duyurabilmesi adına  fiziki bir fuar ya da etkinlik olmaması, yapım firmalarını farklı arayışlara itmiş durumdaydı. Pek çok firma çözümü dijital etkinlikler yapmakta buldu.

Geçtiğimiz zamanlarda The Game Awards etkinliğinin baş düzenleyicisi isim olan Geoff Keighley, oyun stüdyolarına bir çağrıda bulunarak temmuz ayına kadar sürecek ‘’Yaz Oyun Festivali’’ adında dijital bir etkinlik başlatmayı teklif etti. Bu çağrının ardından ilk olarak geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden ‘Xbox Series X’ etkinliğinin yapıldığını görmüştük. Şimdi ise bizleri bekleyen yeni etkinlik ‘’Ubisoft Forward‘’ olacak gibi görünüyor.

12 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde  Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion oyunlarına ait oynanış videolarının yanı sıra, Gods and Monsters isimli oyundan da bir oynanış videosu göreceğimiz tahmin ediliyor. Bu oyunlara ek olarak, Ubisoft’un uzun zaman önce duyurduğu ve bir daha adından pek bahsetmediği online korsan ve gemicilik temalı oyunu olan Skull and Bones’u da bu etkinlikte görebileceğimiz tahmin ediliyor. Son olarak ise Jason Schreib daha önce yaptığı açıklamada yeni bir Far Cry oyunun çıkacağı haberini vermişti. Belki bu etkinlikte yeni Far Cry oyununa dair yeni bilgileri edinme fırsatı hatta belki bir fragman bile görmemiz mümkün olabilir.

İlginizi çekebilir: İddia: GTA 5 Epic Games’te Ücretsiz mi Oluyor?