Anasayfa Haber Far Cry 6 Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak

Far Cry 6 Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak

Far Cry 6 Ücretsiz

Ubisoft, Far Cry 6 adlı açık dünya birinci şahıs nişancı oyununu 16 Şubat Perşembe gününden 20 Şubat Pazar gününe kadar oyuncularla ücretsiz olarak buluşturuyor.

Oyunu tek oyunculu modda veya co-op olarak oynayabilir, Rambo ve Stranger Things ile geçişleri içeren ücretsiz etkinliklerle birlikte deneyimleyebilirsiniz. Ücretsiz sürüm, Microsoft’un Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X konsollarının yanı sıra Sony’nin PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları ve PC’de de mevcut olacak.

Ücretsiz oynama süresi sona ermeden önce oyunu sevdiğinize karar verirseniz, mevcut tüm sürümlerini normal fiyatından yüzde 70’e varan indirimle satın alabileceksiniz. Ücretsiz sürümde kaydettiğiniz oyunlar, ücretli sürüme de taşınabilecek. Ayrıca kısa süre önce yayınlanan genişleme paketi Lost Between Worlds’ü ücretsiz etkinlik sırasında yüzde 50 indirimli olarak satın alabileceksiniz.

Far Cry 6, Antón Castillo’nun demir yumrukla hükmettiği kurgusal Karayip adası ülkesi Yara’da geçiyor. Oyunda Castillo ve rejimini devirmek isteyen bir direniş savaşçısı olan Dani Rojas’ı oynuyorsunuz.