Anasayfa Haber Uygun Fiyatlı Realme Watch Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Uygun Fiyatlı Realme Watch Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Realme Watch fiyatı ve özellikleri

Uygun fiyatıyla ve sahip olduğu teknik özelliklerle ön plana çıkan Realme Watch resmi olarak tanıtıldı.

Son zamanlarda piyasaya sürmüş olduğu akıllı telefonlarla ön plana çıkan Realme, bugün ise merak edilen akıllı saatini duyurdu. Realme Watch ismiyle lanse edilen akıllı saat, hem uygun fiyatıyla hem de sahip olduğu teknik özelliklerle dikkat çekmeyi başarıyor. Peki, Realme Watch fiyatı ve özellikleri ile bizlere neler sunuyor? İşte karşınızda Realme Watch özellikleri ve fiyatı!

Realme Watch Özellikleri ve Fiyatı

Geçtiğimiz haftalarda Xiaomi Mi Band 4 rakibi bir akıllı bileklik modeli tanıtan Realme, şimdi de merakla beklenen akıllı saat modeli Realme Watch’ı lanse etti. Tasarım açısından Apple Watch’a oldukça benzerlik gösteren akıllı saat, 2.5D Gorilla Glass 3 ile korunan 1.4 inç boyutundaki 320×320 piksel çözünürlük sunan LCD bir ekranın üzerine kuruluyor. Aynı zamanda bu ekran kullanıcılara 323 PPI piksel yoğunluk değerini de kullanıcılara sunuyor.

Bunun yanı sıra optik nabız sensörüyle de donatılan akıllı saat, 160 mAh büyüklüğündeki bir bataryadan da besleniyor. Bu batarya sayesinde 7 ile 9 gün arasında bir pil ömrünü de kullanıcılara sunan akıllı saat, güç tasarrufu modundayken pil ömrünü 20 güne kadar da uzatabiliyor.

Aynı zamanda sahip olduğu modlarla da ön plana çıkan firmanın ilk akıllı saati koşu, yürüyüş, güç antrenmanı, futbol, basketbol gibi 14 farklı spor modunu da destekliyor. Bunun haricinde bünyesinde Goodix’in PPG sensörüne de sahip olan saat, bu sayede kalp atış hızını izleyip, kullanıcılara gerekli uyarılarda bulunabiliyor. Kalp atış hızının haricinde, kandaki oksijen doygunluk seviyelerini de izlenmesine olanak sağlayan akıllı saat, uyku takibi de yapabiliyor.

Realme tarafından geliştirilen özel bir arayüz tasarımına da sahip olan saat, IP68 sertifikasına da ev sahipliği yapıyor. Bu sayede firmanın ilk saati hem tuza hem de suya karşı dayanıklılık sunuyor.

Realme Watch Fiyatı

Düzenlenen lansman sırasında Realme Watch fiyatı da açıklandı. Bu kısımda yapılan açıklamaya göre tüm bu özelliklere sahip olan akıllı saatin 50 dolardan satışa sunulacağı belirtildi. Şimdilik, akıllı saatin ilk baştan Hindistan pazarında satışa sunulacağı açıklandı. Ancak firmaya yakın kaynaklarca bahsi geçen telefonun Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Realme Watch özellikleri ve fiyatı

İlginizi çekebilir: Realme Buds Air Fiyatı ve Özellikleri