Anasayfa Haber Uygun Fiyatlı Xbox Series S Ağustos Ayında Tanıtılabilir

Uygun Fiyatlı Xbox Series S Ağustos Ayında Tanıtılabilir

Xbox Series S tanıtım tarihi

Lockhart kod adlı uygun fiyatlı Xbox Series S’in Ağustos ayında tanıtılacağı iddia edildi.

Bildiğiniz üzere Microsoft bir süredir Xbox Series X modelinin haricinde Lockhart kod adlı bir model üzerinde çalışıyor. Xbox Series S olarak adlandırılması beklenen modeli ile ilgili bugün önemli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre uygun fiyatlı bu modelin Ağustos ayında düzenlenecek olan özel Xbox etkinliğinde lanse edileceği ön görülüyor.

Bunun haricinde şimdilik uygun fiyatlı konsol ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Microsoft’a yakınlığıyla bilinen kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu konsolun Xbox Series X ile benzer bir işlemci ile beraber geleceği ve Series X için piyasaya sunulacak olan özel oyunları çalıştıracağı da belirtiliyor.

uygun fiyatlı Xbox Series
uygun fiyatlı Xbox Series S konsepti

Bunun haricinde tıpkı Series X’te olduğu gibi yüksek hızlı bir SSD ile beraber geleceği iddia edilen modelin, aynı zamanda 7.5 GB RAM‘a ve 4TFlops gücünde bir grafik kartına da sahip olması bekleniyor.

Yayınlanan diğer raporlardaysa söz konusu modelde herhangi bir disk sürücüne yer verilmeyeceği de belirtiliyor. Bu da uygun fiyatlı modelin tıpkı PS5 Digital Edition‘da olduğu gibi sadece dijital oyunları çalıştırabileceği anlamına geliyor.

Bu bilgilerin haricinde yeni nesil konsol ile ilgili herhangi bir fiyat bilgisi paylaşılmadı. Fakat daha önceki raporlarda olduğu gibi yeni nesil konsolun 200 dolardan piyasaya sunulacağı ön görülüyor.

İlginizi çekebilir: Crysis Remastered Çıkış Tarihi ve Fragmanı Sızdırıldı