Anasayfa Haber Crysis Remastered Çıkış Tarihi Ertelendi

Crysis Remastered Çıkış Tarihi Ertelendi

Crysis Remastered Can it Run Crysis

Bir süredir sızıntılara konu olan Crysis Remastered çıkış tarihi grafik iyileştirmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce Crytek tarafından yapılan açıklamayla beraber Crysis’ın Remastered versiyonunun 1 Temmuz 2020 tarihinde tanıtılacağı duyurulmuştu. Serinin hayranları yapımcı firma tarafınca yayınlanacak olan oynanış videosuna odaklanmışken, Crytek’ten hiç beklenmedik bir açıklama geldi ve Crysis Remastered çıkış tarihi ertelendi.

Bu ertelemenin en büyük nedeni ise geçtiğimiz gün sızdırılan oynanış fragmanı olarak gösterildi. Bildiğiniz gibi geride bıraktığımız gün yapılan sızıntıyla beraber oyunun 1 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanması beklenen oynanış fragmanı ve ekran görüntüleri sızdırılmıştı.

Bu kısımda ise Remastered versiyon ile orijinal oyunun grafiklerinin arasında pek bir farkın bulunmaması birçok oyuncu tarafından eleştirilmişti. Sızdırılan bu fragmana gelen olumsuz yorumlar üzerine oyunun grafiklerini iyileştirmeye karar veren yapımcı firma, kısa bir süre önce resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama da yayınladı.

Bu açıklamada ise oyunun fragmanının yayınlanacağı ancak gelen olumsuz yorumlar üzerine oyunun grafiklerinin iyileştirileceğini belirten Crytek, aynı zamanda Crysis Remastered oyununun PC’de ve konsolda standartların üzerine çıkacağına da özellikle dikkat çekti.

CryEngine 5.6 grafik motorunun yanı sıra ışın izleme gibi son teknolojilere de ev sahipliği yapan Crysis 1 Remastered’ın şimdilik ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak yapımcı firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda oyunun bu yılın sonuna doğru piyasaya sürüleceği ileri sürülüyor. Son olarak hemen aşağıdan geçtiğimiz günlerde sızdırılan oyunun fragmanını ve grafik karşılaştırma görsellerini inceleyebilirsiniz.

Sızdırılan Crysis Remastered Oynanış Fragmanı

https://youtu.be/X6li36hUwxc

Grafik Karşılaştırması

Crysis Remastered çıkış tarihi
Orijinal Versiyon
Crysis Remastered çıkış tarihi
Remastered Versiyon
Orijinal Versiyon
Remastered Versiyon
Orijinal Versiyon
Remastered Versiyon

İlginizi çekebilir: Call of Duty: Cold War Detayları Sızdırıldı