Anasayfa Haber Galaxy Note 20 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Galaxy Note 20 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Galaxy Note 20 tanıtım tarihi

Uzunca süren sızıntıların ardından Galaxy Note 20 tanıtım tarihi sonunda resmi olarak açıklandı.

Galaxy Note 20 tanıtım tarihi belli oldu. Bu doğrultuda Samsung cephesi tarafınca yapılan resmi açıklamaya göre, yeni Note serisinin 5 Ağustos 2020 tarihinde tanıtılacağı belirtildi.

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce Note 20 Ultra’nın tasarımı ve teknik özellikleri sızdırılmıştı. Aynı zamanda bu sızıntıyla beraber Note 20’nin 5 Ağustos tarihinde duyurulacağı ve 27 Ağustos‘ta satışa sunulacağı iddia edilmişti. Tüm herkes Samsung cephesinden gelecek olan resmi açıklamaya odaklanmışken, bugün beklenen açıklama geldi ve Note 20’nin 5 Ağustos tarihinde lanse edileceği resmiyet kazandı.

Samsung tarafından yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber resmiyet kazanan detayların haricinde, Note 20’nin Mistik Bronz renk seçeneği de yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte doğrulandı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Samsung’un resmi Rusya sayfası üzeriden Note 20 Ultra’ya ait bazı detaylar yanlışlıkla paylaşılmıştı. Bu kısımda ise söz konusu telefonun üçlü arka kamera, kavisli ekran tasarımı ve bronz renk seçeneğiyle beraber geleceği ortaya çıkmıştı.

Mistik Bronz renk seçeneğiyle beraber geleceği de netlik kazanan akıllı telefonun aynı zamanda 25W hızlı şarj destekli 4.500 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği ifade edilmişti.

Sızdırılan Galaxy Note 20 Ultra Özellikleri

  • Ekran: 6.87 inç boyutundaki 3096×1444 çözünürlük sunan AMOLED ekran, 497 PPI yoğunluk, 120Hz ekran yenileme hızı
  • İşlemci: Satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 865 veya 5 nm Exynos 992 işlemci
  • Bellek: 16GB LPDDR5 RAM (Henüz net bir bilgi elde edilemedi)
  • Batarya: 4.500 mAh boyutundaki batarya, 25W hızlı şarj desteği
  • Kamera: 108 Megapiksel Samsung Bright HM1 ana sensör, 13 Megapiksel Samsung Slim 3M5 telefoto kamera (periskop temelli), 12 Megapiksel Samsung Fast 2L3 ultra geniş açılı kamera

İlginizi çekebilir: Sheets, Docs, Slides Karanlık Mod Desteğine Kavuştu