Anasayfa Haber Huawei EMUI 11 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei EMUI 11 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi

Son paylaşılan raporlara göre Huawei EMUI 11’in 2020 yılının üçüncü çeyreğinde tanıtılacağı belirtildi.

Uzunca bir süredir sızıntılara konu olan Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi, üst düzey Huawei yetkilisi Wang Chenglu tarafınca açıklandı. Buna göre Huawei kullanıcıları tarafından merakla beklenen yeni arayüz tasarımı, 2020 yılının üçüncü çeyreğinde düzenlenecek olan Mate 40 lansmanıyla beraber resmi olarak duyurulacak.

Eylül veya Ekim ayı içerisinde duyurulacağı belirtilen güncellemenin şimdilik tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. Ancak Huawei’ye yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda söz konusu arayüz tasarımının Huawei’nin öz işletim sistemi olan Hongmeng OS 2.0 ile birlikte piyasaya sürüleceği de tahmin ediliyor.

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi
Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi

Hatırlarsanız, kısa bir süre önce yayınlanan raporlarla beraber Huawei Mate 40’ın Ekim ayında tanıtılacağı ileri sürülmüştü. Mate 40’ın Ekim ayında tanıtılacağı göz önünde bulundurulduğunda ise, söz konusu arayüz güncellemesinin Ekim ayı içerisinde lanse edileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bahsi geçen arayüz güncellemesinin şimdilik hangi özellikler ile beraber geleceğiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat son paylaşılan raporlara göre yeni arayüz sürümünün Huawei’ye ait olan akıllı saat, bilgisayar, tablet ve diğer cihazları birbirine bağlayacağı belirtiliyor.. Özellikle ekosistem kısmında ciddi yeniliklere sahip olacak olan güncellemenin, kullanıcılara daha farklı bir deneyim sunacağı da ön görülüyor.

İlginizi çekebilir: Apple, AMD Yerine Kendi GPU’sunu Kullanabilir