Anasayfa Haber Far Cry 6 Çıkış Tarihi PlayStation Store’da Ortaya Çıktı

Far Cry 6 Çıkış Tarihi PlayStation Store’da Ortaya Çıktı

FarCry 6 çıkış tarihi ortaya çıktı

Serinin hayranları tarafından merakla beklenen Far Cry 6 çıkış tarihi, PlayStation Store üzerinden yanlışlıkla paylaşıldı.

Bir süredir sızıntılara konu olan Far Cry 6 çıkış tarihi, PlayStation Store Hong Kong sayfasında ortaya çıktı. PlayStation Store üzerinden yanlışlıkla listelenen oyunun çıkış tarihinin ise 18 Şubat 2021 olduğu açıklandı.

Yapılan bu sızıntıyla beraber aynı zamanda oyunun bazı detayları da gün yüzüne çıktı. Bu kısımda paylaşılan bilgilere göre oyunun baş kötü kahramanını Breaking Bad dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Giancarlo Esposito canlandıracak.

Aynı zamanda yapılan sızıntıyla birlikte oyunun geçeceği harita da belli oldu. Bu doğrultuda paylaşılan bilgilere göre oyun, Küba’dan esinlenerek geliştirilen Yara adındaki kurgusal bir ülkede geçecek. Ayrıca PlayStation Store üzerinde yer alan bilgilere göre, söz konusu bu harita ise bu zamana kadarki en büyük Far Cry haritası da olacak.

Far Cry 6 çıkış tarihi
Far Cry 6 çıkış tarihi

Tropikal ormanlardan plajlara, plajlardan şehir merkezine kadar birçok mekanın yer aldığı oyunda ise Dani Rojas isimli karakteri yöneteceğiz. Rojas karakteriyle de beraber Giancarlo Esosito’nun canlandırdığı Anton Castillo‘nın liderlik ettiği gruba karşı serinin önceki oyunlarında olduğu gibi gerilla mücadelesini vereceğiz.

Sızıntıların ardından Ubisoft ve Far Cry Instagram hesaplarından, Far Cry 6 için olduğunu düşündüğümüz bir video da yayınlandı. Videoda Far Cry 6 diye bir ibare olmasa da oyunun baş kötü karakteri Anton yer alıyor.

12 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğiyle beraber resmi olarak duyurulacak olan oyunun, şimdilik hangi yeniliklerle beraber geleceği bilinmiyor. Ancak yayınlanan raporlara göre Ubisoft’un Far Cry 5’in ardından serinin yeni oyunuyla beraber birçok yeniliği de oyunculara sunması bekleniyor. Son olarak ise hemen aşağıdan oyunun sızdırılan ilk kapak görselini de inceleyebilirsiniz.

Far Cry 6’nın Sızdırılan İlk Görseli:

FarCry 6 çıkış tarihi

İlginizi çekebilir: Nvidia Ekran Kartı Alanlara Death Stranding Hediye Edilecek