Anasayfa Haber Marvel’s Avengers Beta Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

Marvel’s Avengers Beta Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

Marvel's Avengers Beta

Marvel’s Avengers Beta ile ilgili merak edilen detaylar geçtiğimiz gün düzenlenen War Table canlı yayınında oyuncularla paylaşıldı.

Marvel’s Avengers Beta için geri sayım devam ederken, Square Enix ikinci Marvel’s Avengers War Table dijital yayınını gerçekleştirdi. Yayın sırasında merak edilen oyunun beta sürüme ait olan ilk oynanış videosunu da oyunculara gösteren yapımcı firma, aynı zamanda beta programının takvimini de yayınladı.

Yapımcı firma tarafınca gösterilen oynanış videosunu incelediğimizde ise beta sürümünde tek oyunculu görevlere, AI Avengers ekibiyle tek başımıza oynayabileceğimiz veya dört oyuncuya kadar birlikte çalışabileceğimiz ek görevlere yer verileceğini görmekteyiz.

Bunun yanı sıra bir görevde, oyuncular genç Süper Kahraman Kamala Khan’ı canlandırırken, JARVIS’in son bilinen yerinin izinde Amerikan Pasifik Kuzeybatı ormanlarında bir AIM üssüne sızarken Hulk ile beraber oynayabilecekler.

Farklı karakterleri ve oyun modlarını deneyebileceğimiz beta sürümü ayrıca, oyunculara 4 Eylül’deki dünya çapındaki lansmandan önce kapsamlı olarak bir oyun deneyimi de sunacak.

Merakla beklenen oyun ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan Crystal Dynamics Eş Başkanı Scot Amos, yapmış olduğu açıklamalarda ise ekibinin Marvel’s Avengers‘ı oyunculara hazır hale getirmek için oldukça sıkı bir şekilde çalıştırlarını ve beta programından sonra oyuncuların tepkilerini görmek için sabırsızlandığına da özellikle dikkat çekti.

Bunun haricinde oyuncuların oyunun beta hikayesini tamamladıktan sonra Drop Zones, War Zones ve HARM Rooms gibi çeşitli oyun modlarına da erişim sağlayabilecekler. Bu oyun modlarında ise yapımcı firma Iron Man, Kamala Kahn, Black Widow ve Hulk olmak üzere dört farklı süper kahramanı oynamamıza da imkan sağlayacak.

Marvel’s Avengers Beta Tarihleri

Marvel’s Avengers beta programı, 7 Ağustos‘ta, oyunu önceden sipariş etmiş olan ve 9 Ağustos’a kadar sunulacak olan PlayStation 4 sahipleri için başlıyor. 14 Ağustos‘ta beta, tüm PlayStation 4 sahipleri için mevcut olacak ve 16 Ağustos‘a kadar sürecek.

Xbox One ve PC’de Marvel’s Avengers ön siparişini verenler için beta 14 Ağustos‘ta başlayacak ve 16 Ağustos‘a kadar sürecek. Son olarak, 21 Ağustos‘ta beta programı tüm PlayStation 4, Xbox One ve PC oyuncularına açık olacak ve bu sürecin 23 Ağustos‘a kadar da süreceğini belirtelim.