Anasayfa Haber Battlefield 3 Remastered Geliştiriliyor Olabilir

Battlefield 3 Remastered Geliştiriliyor Olabilir

Battlefield 3 Remastered

Son paylaşılan raporlara göre Battlefield 3 Remastered geliştiriliyor olabilir.

Battlefield serisi hayranları Battlefield 6’nın duyurusunu beklerken bugün önemli bir sızıntı yapıldı. Yapılan bu sızıntıda ise DICE’in Battlefield 3 Remastered üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Daha önceden Battlefield 1 ve Battlefield 5 oyunlarının ayrıntılarını doğru bir şekilde sızdıran Daqarie, şimdi de BF3’ün yeniden geliştirildiğini belirtiyor. YouTube kanalı üzerinden söz konusu oyun hakkında bir takım açıklamalarda bulunan Daqarie, aynı zamanda BF3’ün Remastered versiyonunun halihazırda geliştirilmekte olduğuna da özellikle dikkat çekiyor.

Uzunca bir süredir oyunun geliştirilmekte olduğunu ifade eden Daqarie, aynı zamanda Remastered versiyonda orijinal oyun için yayınlanan tüm özel içeriklere de yer verileceğini belirtiyor.

https://youtu.be/9xz1JMBXb1E

Şimdilik, bahsi geçen Remastered sürümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Daqarie tarafınca paylaşılan bilgilerin hemen ardından Battlefied’ın geliştirici ekibinde yer alan Aleksander Grøndal ise fermuar dudaklı emoji ile söylentilere cevap verdiğini görmekteyiz. Bu paylaşımda serinin sevilen oyunun yeniden geliştirildiği söylentilerini daha da güçlendirdi.

Battlefield 3 Remastered

Tabi şimdilik BF3 Remastered’ın DICE tarafınca resmi olarak onaylanmadığını da belirmekte yarar var. Fakat geliştirici firmaya yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda bahsi geçen oyunun EA Play 2020 etkinliğinde gösterilebileceği de tahmin ediliyor.

İlginizi Çekebilir: Far Cry 6 Önümüzdeki Ay Tanıtılabilir