Anasayfa Haber Crysis Remastered Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Crysis Remastered Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Crysis Remastered çıkış tarihi

Serinin hayranlarının merakla beklediği Crysis Remastered çıkış tarihi uzunca süren söylentilerin ardından resmi olarak açıklandı.

Crysis Remastered çıkış tarihi açıklandı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz gün yapılan sızıntıyla beraber 21 Ağustos Cuma günü Crysis Remastered için bir duyuru gerçekleşeceği ileri sürülmüştü. Bu iddiaların ardından beklenen duyuru Crytek tarafından yapıldı. Yapımcı firma tarafınca yapılan duyuruyla beraber oyunun daha önceden ertelenen çıkış tarihi açıklandı.

Bu kısımda oyunun 18 Eylül‘de çıkacağını müjdeleyen yapımcı firma, aynı zamanda oyunun geliştirilen grafiklerini de ilk kez oyunculara gösterdi. Bu kısımdaysa yapımcı firma oyunda ışın izleme teknolojisinedaha gelişmiş ve yüksek kaliteli dokularaSSDOSVOGIgeçici kenar yumuşatma ve son teknoloji alan derinliği gibi yeniliklere yer verildiğini de duyurdu.

Aynı zamanda yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte orijinal oyun ile Remastered oyunu karşı karşıya getiren Crytek, bu doğrultudaysa oyunun grafiklerinin ne kadar geliştirildiğini de gözler önüne serdi. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri bugün yayınlanan tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.

Bildiğiniz gibi Crytek, serinin Remastered oyununu Ağustos ayının sonuna doğru piyasaya sunacağını açıklamıştı. Ancak oyunun tanıtımına yakın bir süre içerisinde yapılan sızıntılardan sonra, Remastered versiyon ile orijinal oyunun grafiklerinin arasında pek bir farkın bulunmadığı gözlemlenmişti.

Daha sonrasında ise oyuncuların olumsuz eleştirileriyle karşı karşıya kalan Crytek, oyunun grafiklerini daha da geliştirme kararı almıştı. Bu doğrultudaysa resmi Twitter hesabı üzerinden bir takım açıklamalarda bulunan yapımcı firma, açıklamasında ise oyunun grafiklerini geliştireceğini ve oyunun grafiklerini hem PC’de hem de konsolda standartların üzerine çıkartacağını ifade etmişti.