Anasayfa Haber Hangar 13, Yeni Mafia Oyununa Göz Kırptı

Hangar 13, Yeni Mafia Oyununa Göz Kırptı

Hangar 13 Mafia 4

Hangar 13 ekibinden Mafia 4 ile ilgili umut verici açıklamalar geldi.

SegmentNext’e bir takım açıklamalarda bulunan Hangar 13, yeni Mafia oyununa dair umut verici açıklamalarda bulundu. Bu doğrultuda yeni bir Mafia oyunu geliştirmekte istekli olduklarını belirten yapımcı firma, eğer Mafia: Definitive Edition ile büyük bir başarıya imza atarlarsa Mafia 4 hazırlıklarına başlayabileceklerini de söyledi.

Oyuncuların 25 Eylül’de çıkacak olan Mafia: Definitive Edition‘a karşı verecekleri tepkilere göre, serinin yeni oyununu geliştirebilme ihtimallerinin olduğunu ifade eden Hangar 13 yöneticisi, aynı zamanda yeni bir proje üzerinde de çalıştıklarının da müjdesini verdi. Fakat bahsi geçen şirket yetkilisi şimdilik proje hakkında herhangi bir detay veremeyeceğine de özellikle dikkat çekti.

Olası bir yeni Mafia oyununa karşı bazı planlarını da açıklayan yetkili kişi, ayrıca Mafia: Definitive Edition’dan da oldukça umutlu olduklarını da belirtti. Definitive Edition sürümleriyle beraber Mafia serisini daha geniş kitlelere ulaştırmayı planlayan yapımcı firma, bildiğiniz gibi  25 Eylül‘de Mafia 1’in Definitive Edition versiyonuyla oyuncuların karşısına yeniden çıkacak.

Bu kısımda ise SegmentNext’e yapmış olduğu açıklamalarda serinin Remake oyunu için oldukça emek harcadıklarına da dikkat çeken Hangar 13 yetkilisi, ayrıca efsanevi Lost Heaven şehrini de baştan aşağıya yeniden inşa ettiklerini de belirtti. Bunun yanı sıra oynanış kısmında da ciddi yeniliklere imza attıklarını belirten yapımcı firma yetkilisi, seslendirme kısmında iyileştirmelere ve geliştirmelere gittiklerini de özellikle vurguladı.