Anasayfa Haber Mafia 1 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı

Mafia 1 Remake Oynanış Videosu Yayınlandı

Mafia 1 Remake oynanış videosu

Serinin hayranları tarafından merakla beklenen Mafia Definitive Edition için 15 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi ertelenen Mafia Definitive Edition için şimdi de 15 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan Mafia 1 Remake oynanış videosu ile beraber oyunun hem geliştirilen grafikleri hem de yenilenen oynanış mekanikleri gözler önüne serildi.

Oynanış videosunun hemen başında 2002 yılında piyasaya sunulan orijinal oyun ile Remake versiyonun grafiklerinin karşılaştırıldığını görmekteyiz. Bu kısımda özellikle oyunculara güzel bir nostalji yaşatmayı hedefleyen Hangar 13 ve 2K Games‘in aynı zamanda oyunun birçok detayını da sil baştan geliştirdiğine de şahit olmaktayız.

Bununla beraber ayrıca yapımcı firma oyundaki karakter animasyonlarını ve seslendirmeleri de yeniden elden geçirmiş. Bu doğrultudaysa serinin hayranlarına bambaşka bir Mafia 1 deneyimi yaşatmayı hedefleyen yapımcı firmanın, aynı zamanda daha sürükleyici bir oyun atmosferini de oyunculara sunacağını da belirtmekte yarar var. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yayınlanan Mafia 1 Remake oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

Mafia Deifinitive Edition Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Bildiğiniz üzere  2K Games tarafından yayınlanacak ve Hangar 13 imzası taşıyacak oyunun çıkış tarihi olarak 28 Ağustos duyuruldu. Fakat sonradan yapılan açıklamayla beraber oyunun çıkış tarihinin 28 Ağustos‘tan 25 Eylül‘e ertelendiği açıklanmıştı. 25 Eylül tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak olan oyunun fiyatı da belli oldu. Bu doğrultudaysa oyunun fiyatı 259 TL olarak açıklandı.