Anasayfa Haber Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Mafia Definitive Edition fragmanı

Mafia Definitive Edition için Lost Heaven odaklı yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Oyuncular tarafından merakla beklenen Mafia Definitive Edition için yeni bir video yayınlandı. Efsanevi Lost Heaven şehrine odaklanan fragmanda şehir üzerinde yapılan değişikliklerin detaylandırıldığını görmekteyiz.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz hafta düzenlenen Gamescom 2020 etkinliğinde Mafia 1 Remake için bir hikaye fragmanı yayınlanmıştı. Yayınlanan fragmanda ise Tommy’nin Salieri suç ailesine nasıl girdiği gösterilmişti. Lost Heaven şehrinin yeraltı suç dünyasına odaklanan fragmanda, aynı zamanda oyunun yenilenen grafikleri bir kez daha gözler önüne serilmişti.

Şimdi ise Lost Heaven şehrine odaklanan kısa bir tanıtım videosu yayınlayan 2K Games ve Hangar 13, bu kısımda söz konusu şehrin orijinal oyuna bağlı kalarak geliştirildiğini belirtiyor.

Mafia Definitive Edition Bunun haricinde yayınlanan fragman ile beraber aynı zamanda oyundaki birçok yenilenen mekanın da isminin değiştirilmediğini görmekteyiz. Bunun dışında yine yayınlanan fragmanda, şehrin merkezinde daha fazla yüksek binayla karşılaşacağımıza da özellikle dikkat çekiliyor.

Tüm bunların yanı sıra ayrıca yetkililer, oyundaki kırsal bölgeyi de oyuna başlar başlamaz gezebileceğimizi de belirtiyorlar. Bildiğiniz gibi 2002 yılında piyasaya sunulan orijinal oyunda bu bölgeyi ilk başta gezemiyorduk. Ancak serinin Remake yapımıyla daha özgür bir oyun yapısını oyunculara sunmayı hedefleyen Hangar 13’ün, bu kısıtlamayı da kaldırdığını gözlemlemekteyiz. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri kısa bir süre önce yayınlanan tanıtım videosuyla baş başa bırakalım.

Mafia: Definitive Edition Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Bildiğiniz üzere  2K Games tarafından yayınlanacak ve Hangar 13 imzası taşıyacak oyunun çıkış tarihi olarak 28 Ağustos duyuruldu. Fakat sonradan yapılan açıklamayla beraber oyunun çıkış tarihinin 28 Ağustos‘tan 25 Eylül‘e ertelendiği açıklanmıştı25 Eylül tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak olan oyunun fiyatı da belli oldu. Oyun Steam’de 259 TL’den satışa çıktı.