Anasayfa Haber Galaxy Z Fold 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Galaxy Z Fold 2 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi

Bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Galaxy Fold 2 tanıtım tarihi sonunda resmi olarak açıklandı.

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi, Samsung tarafınca açıklandı. Yeni nesil katlanabilir telefon için özel bir etkinlik düzenleyeceğini belirten Samsung, Unpacked Part 2 etkinliğinin 1 Eylül‘de gerçekleşeceğini duyurdu.

Bildiğiniz üzere Samsung, Unpacked 2020 etkinliği kapsamında Galaxy Note 20 serisini duyurmuştu. Ancak bu etkinlikte yeni nesil katlanabilir telefonunu lanse etmeyen Samsung, yeni nesil telefonu için özel bir etkinlik düzenleyeceğini de ifade etmişti. Özellikle yurt dışındaki kullanıcılar tarafından merak edilen telefonun lanse edileceği ve ön siparişe sunulacağı tarih sonunda belli oldu.

1 Eylül TSİ 17:00‘de gerçekleşecek etkinlikle birlikte tanıtılacak olan Galaxy Z Fold 2, düzenlenecek olan etkinliğin hemen ardından ön siparişe sunulacak. Şimdilik, cihazın özellikleri ve fiyatı ile ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak Samsung’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre, yeni nesil katlanabilir telefonun 1.980 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulabileceğini görmekteyiz.

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi Galaxy Z Fold 2 Özellikleri Nasıl Olacak?

Daha önceden yapılan açıklamalarla beraber bazı teknik özellikleri netlik kazanan Z Fold 2‘nin dış kısmında 6.23 inç boyutundaki 60 Hz bir AMOLED ekrana yer veriliyor. Bunun haricinde iç ekranda ise 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan 7.3 inçlik bir AMOLED ekrana ev sahipliği yapan telefon, aynı zamanda ince ekran çerçeveleriyle de dikkat çekiyor. Özellikle tasarım kısmında serinin önceki modeline kıyasla ciddi yeniliklere ev sahipliği yapan modelde, aynı zamanda ekran çentiğine de yer verilmiyor.

Galaxsy Z Fold 2 tanıtım tarihi

Kamera tarafındaysa 64 Megapiksel çözünürlüklü ana kameraya ev sahipliği yapan katlanabilir telefon, ayrıca 12 Megapiksel 2x telefoto ve 16 megapiksel ultra geniş açı sensörlerini de bünyesinde bulunduruyor. Bununla beraber söz konusu cihaz, f/2.2 diyafram açıklığına sahip olan 10 Megapiksel çözünürlüklü bir selfie kamerasına da ev sahipliği yapıyor.

Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alan telefon 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Söz konusu bu donanımları ise 15W hızlı şarj destekli 4.356 mAh boyutundaki bir batarya besliyor.