Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

assassin's creed valhalla oynanış videosu

17 Kasım tarihinde piyasaya sunulacak olan Assassin’s Creed Valhalla için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Assassin’s Creed serisinin son oyunu Valhalla ile ilgili yeni detaylar paylaşılmaya devam ediliyor. Daha önceden yayınlanan oynanış videolarıyla detaylandırılan Assassin’s Creed Valhalla için şimdi de Gamescom 2020 etkinliği sırasında yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Yayınlanan oynanış videosunda Ubisoft, serinin yeni oyununda da mitolojik yaratıklara karşı mücadele vereceğimizi belirtiyor. Bu yönüyle özellikle Origins ve Odyssey‘i takip edecek olan Valhalla, aynı zamanda oynanış kısmında sunduğu yeniliklerle de oyunculara bambaşka bir Assassin’s Creed deneyimi yaşatacak.

Hatırlarsanız, Ubisoft serinin önceki oyunlarında mitolojik figürlere yer vermişti. Bu yönüyle oyunculara farklı bir oyun deneyimi sunan Ubisoft’un şimdi de Valhalla ile benzeri oynanışı oyunculara sunmaya hazırlandığını görmekteyiz.

Şimdilik, oyunda yer alacak olan fantastik yaratıklar ile ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak oyundaki fantastik karakterlerin serinin önceki oyunlarına göre daha fazla abartılmadığını da gözlemlemekteyiz. Hemen aşağıdan Future Games Show sırasında gösterilen oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Valhalla Fiyatları Nasıl Olacak?

17 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sunulacak olan Valhalla’nın ön sipariş fiyatları da geçtiğimiz aylarda resmi olarak açıklanmıştı. Yeni nesil oyunun fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Standart Edition – 269 TL
  • Gold Edition – 449 TL 
  • Ultimate Edition – 495 TL