Anasayfa Haber NVIDIA, RTX 3000 ile Watch Dogs: Legion ve GeForce Now Aboneliği Hediye...

NVIDIA, RTX 3000 ile Watch Dogs: Legion ve GeForce Now Aboneliği Hediye Ediyor

Anlaşmalı mağazalardan RTX 3000 serisi ekran kartı alanlar, Watch Dogs: Legion ve 1 yıllık GeForce Now aboneliği kazanıyor.

NVIDIA, yakında piyasaya çıkacak olan GeForce RTX 30 serisi ekran kartları ile birlikte yeni bir promosyon başlatıyor. Böylelikle anlaşmalı mağazalardan RTX 3070, RTX 3080 veya RTX 3090 ekran kartlarından birini alanlar Watch Dogs: Legion’a ücretsiz olarak sahip olabilecek. Buna ek olarak GeForce Now bulut oyun hizmeti için 1 yıllık abonelik ücretsiz olarak sunulacak.

Kampanya, RTX 3080’in çıkış tarihi olan 17 Eylül’de başlayacak ve 29 Ekim’e kadar sürecek. Kodlar ise 30 Kasım’a kadar kullanılması gerekiyor. Bu paket ülkemiz için de geçerli ancak anlaşmalı perakendeciler henüz belirtilmemiş.

Yine oldukça başarılı grafiklere sahip olan Watch Dogs: Legion 29 Ekim’de çıkış yapacak. Daha önce yapılan erken testlerde RTX 2080 Ti ekran kartı kullanılmıştı ve düşük FPS değerleri görmüştük. Elbette oyunun optimizasyon sürecini de atlamamak gerek. Bakalım RTX 30 serisindeki canavarlar nasıl bir performans sunacak?