Anasayfa Haber Apple TV, Sony Smart TV’lere Geldi

Apple TV, Sony Smart TV’lere Geldi

Sony Smart TV Apple Tv

Apple TV uygulaması artık Sony’nin Smart TV’lerinde kullanılabilecek.

Sony, Apple TV uygulamasının bazı akıllı TV’lerinde kullanıma sunulduğunu duyurdu. Uygulama, Sony’nin X900H serisinden başlayarak bir yazılım güncellemesi ile ABD’de şu anda indirilebilir halde bulunuyor. Yeni yazılım güncellemesi bu seri ile başlayarak çoğu 2019 ve 2020 model akıllı televizyonlarda kullanılabilir hale gelecek.

Yeni güncelleme ile uygulamanın Sony Android TV’lere gelmesiyle birlikte kullanıcılar, Apple TV+ ve Apple TV kanallarındaki orijinal içeriğin yanı sıra The Morning Show, See, Defending Jacob, Ted Lasso, Greyhound, The Banker, Boys State ve Beastie Boys Story gibi yeni filmlere ve belgesellere de erişebilecek. Ayrıca, seçilmiş önerileri de kullanıcılar dilediği gibi izleyebilecek. Aile paylaşımı özelliği aracılığıyla kişisel Apple kimliği ve parolayı kullanarak abonelikler altı kişiye kadar aile üyesiyle paylaşılabilecek.

Bugünkü duyuru, Apple’ın Apple TV+’ı olabildiğince çok platforma getirme çabalarına destek veriyor. Geçen ay LG’nin 2018 OLED ve Super UHD TV modelleri Apple TV destekli hale gelmişti. Ayrıca, Apple TV yakında Xbox konsollarına da gelecek gibi görünüyor. Üstelik, geçen Kasım ayından bu yana, yeni bir Apple TV, Mac, iPhone veya iPad satın alan üyelere bir yıllık ücretsiz abonelik hediyesi de mevcut.

Son olarak, Apple TV’nin ilerleyen günlerde farklı platformlara da adım atabileceğini belirtelim.