Anasayfa Haber Galaxy S21 Ultra İçin S-Pen İddiaları Güçleniyor

Galaxy S21 Ultra İçin S-Pen İddiaları Güçleniyor

Samsung Galaxy S21 Ultra S-Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra için yayınlanan son raporlarda da yeni nesil telefonun S-Pen desteğiyle beraber geleceği iddia edildi.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla sık sık gündeme gelen Ice Universe, önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Galaxy S21 Ultra ile ilgili yeni bir rapor yayınladı. Yayınlanan bu rapor ise Samsung Galaxy S21 Ultra S-Pen iddialarını da yeniden gündeme getirdi.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğumuz haberde Samsung’un Galaxy S serisinde bir ilke imza atarak, S21 Ultra modelinde S-Pen desteğine yer verebileceğini belirtmiştik.

Bu gelişmelerin ardından bugün ise Galaxy S21 Ultra ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Sızıntılarıyla ünlü olan Ice Universe, Samsung’a yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre S21 Ultra’nın S-Pen’i destekleyeceğini belirtti.

Şimdilik, konuyla ilgili Samsung’dan herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat şirkete yakın kaynakların son birkaç haftadır serinin tepe modelinin S-Pen desteğine sahip olacağını sık sık dile getirdiklerini de belirtmekte yarar var.

Galaxy S21 Ultra Spen

Samsung Galaxy S21 Ultra Özellikleri Nasıl Olacak?

S21 Ultra ile ilgili daha önceden de birçok sızıntı yapılmıştı. Bu sızıntılarda da serinin Ultra modelinin 108 MP çözünürlüklü Bright HM2 sensörlü ana kamerayla beraber geleceği ifade edilmişti.

Kamera bakımından oldukça iddialı özelliklere ev sahipliği yapacağı iddia edilen modelin ise 60W hızlı şarj destekli 5.000 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği ileri sürülmüştü. Donanım tarafındaysa yeni nesil amiral gemisinin satışa sunulacağı bölgeye göre Exynos 1000 veya Snapdragon 875 işlemcilerinden güç alacağı belirtiliyor.